Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Sátán hogyan tud halálközeli...

A Sátán hogyan tud halálközeli élményt csinálni?

Figyelt kérdés
aug. 4. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Sátán nem tudom, létezik-e. Én a helyében rácsatlakoznék a paciens idegrendszerére és átvennem felette az irányítást.
aug. 4. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az attól függ, hogy kiről van szó.

Sátán ölni nem fog. Meg van tiltva neki a hívők életének elvétele. Ezt Jób könyvében olvashatjuk.

De közvetett módon képes a sátán halálközeli élményt előidézni. Ugyanis a hívő szerettei felett igen is van hatalma, ha azok nem hisznek. Sőt a sátánnak hatalmában áll kísérteni is. Hiszen még Jézust is megkísértette.

Pénz-, paráználkodás-, alkohol-, kábítószer-, szerencsejáték és bizonyos emberek utáni vágyakat, sóvárgásokat képes a sátán életre hívni a hívőkben. Bálványimádás vágyát képes előidézni. Ha pedig ezeknek engednek az emberek, akkor változó időn belül ok-okozati következmények révén eljut a halálközeli élményig. Ez az a pont, amikor az ember már azon tűnődik, hogy megöli magát. Ezen a ponton az ember azt kívánja, amit Jób is kívánt: Jobb lenne neki, ha meg sem született volna.

Van, aki önkezével véget is vet az életének. Vonat elé ugrik, felakasztja magát, fejest ugrik a hatodikról.

Van aki kitart.

Ezek az élmények hasznosak ugyan, sőt életre szólóan el tudják mélyíteni a hitet Istenben. De mivel sátán okozza eléggé fájdalmasak is ahhoz, hogy abba valóban bele lehessen halni.

A lényeg, hogy érdemes megismerni sátán mocskos kis módszereit. Megtéveszti az embert. összeugrasztja egymással az embereket. Elhiteti az emberrel, hogy van jobb módja a boldogulásnak annál, amit Isten adhat.

Bizony, sátánnak még sosem volt ilyen könnyű dolga, mint a mai világban. Lényegében szinte legálisan tevékenykedhet a földön a módszereivel.

Azt viszont nem tudom megmondani, hogy konkrétan ezen kívül milyen energiaszállakat mozgat meg a világban, hogy egyes embereket elterelhessen Istentől. De azt tudom, hogy minél keményebben támadja az embert, annál fontosabb számára, hogy elterelje az Úrtól őt.

Akik megtapasztalják ilyen módon a halál közelségét, azokkal nagy tervei voltak a sátánnak. Nem biznisz neki, hogy egy-egy ember elpártol a világtól és a világosságba akar tartozni.

aug. 4. 23:16
 3/5 A kérdező kommentje:

De Sátán nem tud egyszerre lenni egy helyen!

Nem csak Amerikában lehet valakinek halálközeli élménye.

aug. 5. 00:05
 4/5 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

Már rengeteg ember élt át halálközeli élményt, vagyis ahogyan másképp mondják "visszajött a halálból". Nem kell ahhoz Amerikában élni.

De miből gondolod, hogy ezt Sátán okozza?

aug. 5. 12:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem én gondolom ezt, hanem az őrtorony!
aug. 5. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!