Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok Howard Storm...

Mit gondoltok Howard Storm halálközeli élményéről? Valódi, vagy megint egy hamis próféta pénznyelő?

2023. okt. 14. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Akiknek a munkásságában felmerül a vallás, az mind pénznyelő. Az emberek gyenge, gyámoltalan jellemére évezredekkel ezelőtt lecsaptak a pénzéhes emberek. A vallás innen alakult ki és így van aranyból a pápa trónja.
2023. okt. 14. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, igaz, amit Howard állít. Egészen a végéig kételkedtem benne, de aztán kimondta őszintén a varázsszavakat, melyeket felismernek Krisztus követői.

"Hát még mindig nem érted? Mi mindig ott voltunk, Mindig veled voltunk mindez idő alatt. Soha nem voltál egyedül!"

Ez a videó másik felében hangzik el 10:50 környékén. Innen tudom, hogy nem kamuzik a jó ember. https://www.youtube.com/watch?v=ZDLcxcc--lc

1-es! Ha emberek a pénzüket embereknek adják, önként, akkor mi gondod lehet azzal? Különben sem kötelező az adományozás. Aki akar, az ad, aki nem, az nem. Én ma pl. adtam egy 10000-est a keresztényeknek, mert tetszik az egy perces műsor, amit elő adnak írásban a telefonomon minden reggel. Megérdemlik, mert a gondolataimat már reggel Isten köré terelgetik.

Ha arany trónt csinálnak a pápának belőle, mit bánom én, amíg örömömet lelem benne. Miattam arany wc-ülőkébe is befektethetik, ha minden reggel megkapom a Mai igétől a a reggeli napindítót.

Amit egy megtérő legelősszőr megért, az az, hogy soha sem volt egyedül és már ezután sem kell soha egyedül lennie.

2023. okt. 14. 18:32
 3/7 A kérdező kommentje:
2023. okt. 14. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Na várjá. Melyik Istenről beszélünk? 4000 istent tart számon a tudomány...
2023. okt. 14. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy jön össze a felvetés, hogy valami igaz, és hogy pénznyelő lehet. Láttál már spirituális embert pénzt kérni, vagy olyan halálközeli élményest, aki nem csak egy hülye sztorit mond el, amit a 10 évesek halucinálnak, hanem arról beszél, ami megfoghatatlan?

https://www.youtube.com/watch?v=UyyjU8fzEYU&ab_channel=TED

Ami ez alatt a minőség alatt van, az kamu. Na. Szívesen a jövőre.

Figyeld a gesztusokat. Az egyénben lévő megértést, bölcsességet és tudást. Ne egy nagypapát nézz, aki olyan dolgot mesél el, ami egy élő emberrel is megtörténhet, hanem azokat, amik olyan dolgokat írnak le, hogy leírhatatlan hatalmas, végtelen szeretet, béke volt, és teljesen más létezés. Még azok is csak apró részei a valóságnak, de legalább azok nem olyan spirituális leckék, amire egy amerikai biggot kereszténynek van szüksége.

Elolvashatod Moorjani Aniko Meghaltam, hogy önmagamra találjak című könyvét. Ez az a halálközeli élmény, amiben tudom, hogy valóság van benne, és még is a legkisebb mértékű, amit valaha láttam. Ha bármilyen halálközeli élmény ennél kevésbé szentséges, az kamu.

2023. okt. 15. 01:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A "halálközeli" élmények NEM a halál utáni élmények.

Soha senki sem beszélt még a feltámadása után a halál utáni élményeiről.

2023. okt. 15. 03:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Na most aki végig olvasta a #5-ös kommentet az válaszoljon erre:

A kommentelö troll?

2023. okt. 15. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!