Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót kellene vennem, újat...

Autót kellene vennem, újat mert egy pénznyelő volt minden régi autóm. Nagydarab vagyok. Havi szinten 1-2 alkalommal megyek hosszabb távon. Milyet? Persze nincs tömve a pénztárcám. Hitellel.

Figyelt kérdés

2023. jún. 20. 07:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Pirosat, az sportos.
2023. jún. 20. 07:35
 2/13 krwkco ***** válasza:
84%

"egy pénznyelő volt minden régi autóm."

Ez általában nem véletlen.

A tulajdonos autóvásárlási és autóüzemeltetési képességén, a szerelő kiválasztási módján, valamint a szerelőjén múlik. Ezeket kellene átgondolni és javítani. Nemigen van olyan használt autó, amivel nincs gond, nem lesz gond és mégis eladják.

Hiába ajánlanak majd itt némileg megbízhatóbb típusokat, azokat mások hamar megveszik, vagy drágák és azok között is lehet rosszat kifogni.

2023. jún. 20. 07:40
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

Az új autót márkaszervizbe kell vinni, ha nem akarod, hogy a garancia ugorjon.

Így éves szinten szamolj rá 100k forintot még a hitel mellé, valamint a kötelező biztosítást, és cascot, valamint a súlyadó is drága lesz új autónak.

Nekem most minden isszeadodott, es 147.000 ft-ot fizettem ki ebben a honapban az uj autora.

Nos ha nincs tömve a pénztárcád azért én meggondolnám

2023. jún. 20. 07:44
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

A használt autót ha jó akkor nem adják el.

Csak amelyik rossz.

Ezt megkellene már tanulni.

2023. jún. 20. 07:59
 5/13 qkker1 ***** válasza:
36%

"gy éves szinten szamolj rá 100k forintot"

Marhaság az összeg.

Két év alatt kétszer voltam kötelező szervízen, az első 25 körül volt, a második 50 körül.

2023. jún. 20. 08:01
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
4: akinek van pénze, az eladja a használtat, mert nem akar régivel járni, sokaknak presztízs, hogy mindig legfeljebb néhány évessel járjon, még akkor is, ha hitellel veszi
2023. jún. 20. 08:01
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

"Autót kellene vennem, újat mert egy pénznyelő volt minden régi autóm"

Szerelővel mindig alaposan átnézetted előtte vásárlásnál? Vagy csak ránézésre vetted őket?

2023. jún. 20. 08:02
 8/13 anonim ***** válasza:
36%

#5 igen, az ár változik az autó tipusától/felszereltségétől, a földrajzi elhelyezkedéstől, és az hohy kért e valaki előzetesen árajánlatot.

Az első szerviz nekem is 45.000 volt a második nagy szervi meg 120.000....

Borsodba nekem is 20.000-el kevesebb lett volna a kotelezo szerviz, csak hat mire atmegyek az orszagon nem erte volna meg.

2023. jún. 20. 08:14
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
A lúzereknél megy a lepontozás.
2023. jún. 20. 08:29
 10/13 qkker1 ***** válasza:
39%

"#5 igen, az ár változik az autó tipusától/felszereltségétől, a földrajzi elhelyezkedéstől, és az hohy kért e valaki előzetesen árajánlatot."

Kia CEED Gold, 1,5T, Budapest, Pappas autó. Nem valószínű, hogy gagyi/olcsón dolgozó szervíz.

2023. jún. 20. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!