Autót kellene vennem, újat mert egy pénznyelő volt minden régi autóm. Nagydarab vagyok. Havi szinten 1-2 alkalommal megyek hosszabb távon. Milyet? Persze nincs tömve a pénztárcám. Hitellel.
#10 A Kia meg oke, de a Pappas? Sztem a legdragabb ami letezik.
Amugy @kerdezo: ha nincs tomve a zsebed, akkor uj autot nem fogsz venni, ezt garantalhatom. Ha tomve van, akkor sem, olyan szallitasi hataridokkel dolgozik mindegyik importor. Sokat segitene ha elarulnad mennyi penzt tudsz autora szanni es az eddigiek (a penznyelok) milyenek voltak.
Én így vettem autót:
- mindig volt egy 5 típusból álló listám, azoknak jártam utána amennyire csak lehet. Minden motor, váltó, elektromos hiba, rozsdásodási hajlam szerepelt rajta, valamint próbáltam ezek okait megérteni. Ahol gond volt, szó nélkül kihúztam.
- minden hétvégén megnéztem 2 autót, amikből előtte fel is készültem. Már úgy mentem oda, hogy ismertem a típushibákat és figyeltem őket.
- megnéztem profi kereskedők mit figyelnek, hogyan vesznek autót.
Sikerült olyat venni, aminek 20 éves korára 400 ezer km után a benzin és biztosítás 10%-a körül van a fenntartása. 6 éve van nálam, ezalatt megtettem vele 150 ezer km-t. Semmilyen meghibásodása nem volt.
Meg kell adni az esélyt magadnak, hogy jól válassz.
Ceed Cd 1.00
Elso nagyszerviz 2 éve 44.000
2.nqgyszerviz 94.000 tavaly...
Veszprem JP auto
Tehát az a pappas autó, vagy szinte ingyen dolgozik neked, vagy nem mondasz igazat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!