Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Útmutatás kérésre öngyilkosság...

Útmutatás kérésre öngyilkosság a válasz? Nem hiszem. De akkor miért lehet?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben rendszeresen kérem Istent, hogy mutassa meg melyik a helyes irány a jövőt illetően, mert teljesen kilátástalannak érzek mindent, teljesen elveszve érzem magam. Tegnap is ezt tettem, de olyan elkeseredettséggel és mély őszinteséggel raktam a kezébe a sorsom, a jövőmet, mint talán még soha. Volt ez tegnap egész délután. Estétől, éjszakától pedig, még most is, ezzel ébredve, az öngyilkosságomat tervezem olyan természetességgel mint még soha. Sokszor gondoltam már rá, de mindig vissza tartott valami. Féltem megtenni, féltettem a szeretteim mi lesz velük, fájni fog nekik...de most semmi ilyen. Olyan természetességgel, nyugalommal gondolok rá, és tervezem, mintha a nyaralásom tervezném, vagy a reggelimet néztem volna mikor ébredéskor néztem mennyi és milyen gyógyszer van itthon. Tudom, és érzem, ha több lett volna, gondolkodás nélkül, aggodalom nélkül beszedtem volna. Az emeletről kilépni bár még most is tartok kicsit, de távolról sincs bennem az a félelem ami egész idáig volt mikor ilyen gondolatok jártak a fejemben.

Ez lenne Isten válasza, hogy melyik utat kell járnom ez után? Csodálkoznék. Főleg, hogy eredetileg most pont hogy eszembe sem volt az öngyilkosság mint megoldás. De akkor mi ez?

aug. 1. 10:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De azért mindenkinek köszönöm a tanácsot.

A 7-esnek is.

aug. 1. 13:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezt a táblát nem a Mennyből kaptad....azt fel tudod fogni.

Jézus az Élet.

aug. 1. 13:38
 13/16 A kérdező kommentje:

12. Igen, ezt a kérdésemben is írtam.

Akkor Sátán ennyire résen lenne?

Ennyire vigyázni kell mi honnan jön? Mert ez egyértelműnek mondható, de a kevésbé egyértelmű válaszoknál is vigyázni kell ezek szerint kitől érkezik?

aug. 1. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Az útmutatás mindannyiunknak a Bibliában van!

Bár én azonnal kaptam segítséget amikor a 11.hónapos kisfiam haldoklott, a választ a kérdésemre, hogy Miért engedi meg a szenvedést? 1 év múlva kaptam választ. Akkor készen álltam, hogy megismerjem a Bibliát, a Teremtő elvárásait és a jövőre vonatkozó szándékát!

aug. 1. 15:44
 15/16 Potyondi Gergely ***** válasza:

Öngyilkosságot semmiképp se kövess el.

Amikor valaki öngyilkosságot követ el, akkor fájdalmat okoz azoknak, akik őt szerették, és örömöt okoz azoknak, akik őt gyűlölték.

Amikor valaki öngyilkosságot követ el, akkor Isten szenved a legjobban, mert Ő szerette a legjobban ezt az embert, és a sátán örül a legjobban, mert ő gyűlölte legjobban ezt az embert.

aug. 1. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:

13

Szerinted miért a hitünk a pajzs a gonosz összes nyila ellen. A sötét erők folyton keresik a rést a pajzson.

Imádatban és Jézus vérével befedve lehet bölcsen, józanul Krisztus követni, közösségben lenni.

Efézusiakhoz 6,16

Mindezekhez fölvevén a hitnek pajzsát, a melylyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok;

aug. 2. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!