Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek az adott lelkészel...

Szerintetek az adott lelkészel megkell szakítani a kapcsolatot ha a Bibliát a fizikához hasonlítja?

Figyelt kérdés

" Én sem szeretem, hogy így van, de elkell fogadni "

Valahogy így írta le a dolgot, mert nekem nem tetszettz egyik bibliai erkölcsi mutatás.

júl. 30. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Nem megszakítani kell, hanem tudj meg többet Isten Szaváról, hogy tudj érvelni neki.

Nem kell rá haragudni, segíteni szeretett volna neked, de le sem írtad a problémát!

júl. 30. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

@2

Kérdező, a helyes válasz az lett volna, hogy "Köszönöm, ma is tanultam valamit".

Tekintettel arra, hogy az #1 tartalma az általános iskola alsó tagozat tananyaga...

Ha esetleg még nem jársz ott, akkor gyorsan töröld magad az oldalról, hisz 16 éven aluliak nem használhatják!

júl. 30. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Van a fizika, meg van a hit. A hit ahhoz kell, amit nem tudsz megmagyarázni a fizikával. A lelkésznek totál igaza van és a bigott híveket kellene inkább számon kérni, hogy mégis mi van a fejükben, ha már gondolkodni sem akarnak.
júl. 30. 14:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Pedig a lelkészel akivel beszélek, ő is fanatikus.

(Vagy komolyan gondolod, vagy nem)

júl. 30. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Te jó ég!
aug. 13. 05:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!