Szerintetek az adott lelkészel megkell szakítani a kapcsolatot ha a Bibliát a fizikához hasonlítja?
Figyelt kérdés
" Én sem szeretem, hogy így van, de elkell fogadni "
Valahogy így írta le a dolgot, mert nekem nem tetszettz egyik bibliai erkölcsi mutatás.
júl. 30. 10:59
11/15 anonim válasza:
Nem megszakítani kell, hanem tudj meg többet Isten Szaváról, hogy tudj érvelni neki.
Nem kell rá haragudni, segíteni szeretett volna neked, de le sem írtad a problémát!
12/15 anonim válasza:
@2
Kérdező, a helyes válasz az lett volna, hogy "Köszönöm, ma is tanultam valamit".
Tekintettel arra, hogy az #1 tartalma az általános iskola alsó tagozat tananyaga...
Ha esetleg még nem jársz ott, akkor gyorsan töröld magad az oldalról, hisz 16 éven aluliak nem használhatják!
13/15 anonim válasza:
Van a fizika, meg van a hit. A hit ahhoz kell, amit nem tudsz megmagyarázni a fizikával. A lelkésznek totál igaza van és a bigott híveket kellene inkább számon kérni, hogy mégis mi van a fejükben, ha már gondolkodni sem akarnak.
14/15 A kérdező kommentje:
Pedig a lelkészel akivel beszélek, ő is fanatikus.
(Vagy komolyan gondolod, vagy nem)
júl. 30. 14:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!