Szerintetek az adott lelkészel megkell szakítani a kapcsolatot ha a Bibliát a fizikához hasonlítja?
" Én sem szeretem, hogy így van, de elkell fogadni "
Valahogy így írta le a dolgot, mert nekem nem tetszettz egyik bibliai erkölcsi mutatás.
Lelkész + vel = lelkésszel
kell + megszakítani = megszakítani
Ez NEM fizika, ez csak annyi, hogy nem tudni, hanem hinni kell.
Hogyan hasonlította a Bibliát a fizikához?
Ha ez az idézet volt az amiben a fizikához hasonlította akkor magyarázd el légy szíves, hogy ez hogyan kapcsolódik a fizikához.
nekem sem tetszik, hogy a fizika törvényei megakadályozzák a fény feletti gyorsulást, és nem jutunk el más bolygókra, de ez van.
az objektív igazság az, amiben megértést lehet találni és igazságot.
mindenkinek megvan a maga szubjektív gondolata, de erre nem lehet semmit sem építeni, pont azért, mert szubjektív.
Ettől még ebben nincs fizikához hasonlítás.
A fizikán kívül is van rengeteg minden amit nem tudsz megváltoztatni és el kell fogadni.
Ezt félre téve. Most az a problémád, hogy a "fizikához hasonlította" vagy pedig az, hogy valamivel nem ért egyet ami a Bibliában van?
Ne aggódjál kérdező. Ez a probléma megoldódik amint megint elkezded szedni a gyógyszereket.
Valaki szóljon már az ápolójának.
1. NEM, nem hasonlította a fizikához.
2. A férget is hasonlíthatom az emberhez olyan szempontból, hogy mindkettő élő. Attól még az ember nem lesz féreg csak ugyan úgy élő mint a féreg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!