Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek az adott lelkészel...

Szerintetek az adott lelkészel megkell szakítani a kapcsolatot ha a Bibliát a fizikához hasonlítja?

Figyelt kérdés

" Én sem szeretem, hogy így van, de elkell fogadni "

Valahogy így írta le a dolgot, mert nekem nem tetszettz egyik bibliai erkölcsi mutatás.

júl. 30. 10:59
1 2
 1/15 anonim válasza:
45%

Lelkész + vel = lelkésszel

kell + megszakítani = megszakítani

júl. 30. 11:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Itt sincsenek már normális emberek 🙄🤮🤢
júl. 30. 11:14
 3/15 anonim válasza:
68%
Hát úgy tűnik. Zokon veszik, és személyekednek, ha segítő szándékkal kijavítják a hibáikat.
júl. 30. 11:18
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Ez NEM fizika, ez csak annyi, hogy nem tudni, hanem hinni kell.

5/15 anonim ***** válasza:
78%

Hogyan hasonlította a Bibliát a fizikához?

Ha ez az idézet volt az amiben a fizikához hasonlította akkor magyarázd el légy szíves, hogy ez hogyan kapcsolódik a fizikához.

6/15 A kérdező kommentje:

nekem sem tetszik, hogy a fizika törvényei megakadályozzák a fény feletti gyorsulást, és nem jutunk el más bolygókra, de ez van.

az objektív igazság az, amiben megértést lehet találni és igazságot.

mindenkinek megvan a maga szubjektív gondolata, de erre nem lehet semmit sem építeni, pont azért, mert szubjektív.

júl. 30. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Ettől még ebben nincs fizikához hasonlítás.

A fizikán kívül is van rengeteg minden amit nem tudsz megváltoztatni és el kell fogadni.

Ezt félre téve. Most az a problémád, hogy a "fizikához hasonlította" vagy pedig az, hogy valamivel nem ért egyet ami a Bibliában van?

júl. 30. 11:24
 8/15 A kérdező kommentje:
A fizikához hasonlította egy kétezer éves könyvet ami miatt sok millió ember halt meg!
júl. 30. 11:26
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódjál kérdező. Ez a probléma megoldódik amint megint elkezded szedni a gyógyszereket.

Valaki szóljon már az ápolójának.

1. NEM, nem hasonlította a fizikához.

2. A férget is hasonlíthatom az emberhez olyan szempontból, hogy mindkettő élő. Attól még az ember nem lesz féreg csak ugyan úgy élő mint a féreg.

júl. 30. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Leírnád konkrétan?
júl. 30. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!