A mitikus kígyó és sárkány JHVH megjelenési formája?
Kérdező, te nem látod senkinek a gyógyulását, tudod miért?
Mert nem olvastad el. Szóval ha valami nem érdekel, akkor minek írsz ki kérdést róla?
"Kérdező, te nem látod senkinek a gyógyulását, tudod miért?
Mert nem olvastad el. Szóval ha valami nem érdekel, akkor minek írsz ki kérdést róla?"
Szerintem viszont éppen a fordítottja a helyzet a 21. bejegyzésedet olvasva, ugyanis én meg vagyok arról győződve, hogy Mózes csupán egy vallási mítosz főszerepője, akit Ezsdrás hívott életre. Ettől persze a Tórában taglalt rézkígyó tekinthető büntelenül i.e. 8.02.10-én ( [link] ) született és i.sz. 25.04.01-én ( [link] ) kínhalált halt Názáreti Jézus keresztje ( [link] ) előképének. Hinni bármiben lehet, még egy negatív szellemi hatású kozmikus keresztben is, és mivel a hit erőt ad, így akár az is alkalmas a lelki gyógyulás forrásának.
17.
"Krisztus is megemlíti a János evangéliumában, itt már "megfeszített kígyóként" szerepel:"
Ennek jobb megértése érdekében javasolom még a 10. bejegyzésem figyelmes tanulmányozását.
Válasz a 23. bejegyzésre:
Amikor megáll a tudomány..., akkor következnek az ilyen és hasonló reakciók...
"Fáj az igazság?"
Az igazság nálad okoz fájdalmat (lásd 23. bejegyzésed), és ráadásul képtelen vagy kulturált módon, észérvekkel vitatkozni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!