Az Úr vacsoráját figurázták ki a melegek a párizsi olimpiai megnyitón?
12
Azt nem értem, hogy ha nem vagy keresztény, nem hisszel Istenben akkor miért érint ennyire érzékenyen ha valaki kifigurázza?
Fogalmam sincsen. Pusztán az írásaid alapján következtettem arra, hogy nem vagy Isten hívő keresztény.
Egy Isten hívő keresztény pontosan tudja, hogy nem az ő dolga ítélkezni és ítélni. Tehát a bitófás rész egyáltalán nem ehhez méltó megnyilvánulás volt. Majd Isten megítéli a tettüket és kiszabja érte ami jár.
De a legutolsó megnyilvánulásod is keresztényibb lett volna a "Vagy mi a csoda" szóhasználattal.
Ezért gondoltam, hogy nem vagy keresztény és nem értettem, hogy miért zavar ennyire akkor.
De ha mégis keresztény vagy akkor elnézést a félreértésért. De akkor azt nem értem, hogy miért vagy ennyire eltévelyedve.
Nem is írtam, hogy szentként kéne élni ahhoz, hogy valaki jó ember legyen.
Olvastam a Bibliát. Melyik részére gondolsz.
Olyat én nem olvastam amikor Jézus kést ragadott volna és lemészárolta volna a rajta gúnyolódókat. Te esetleg igen?
Olyan sem rémlik amikor másokat buzdított volna erre vagy olyanra amikor arról beszélt volna, hogy ez helyes.
Ellentétben olyanra emlékszem amikor arról beszélt, hogy ne ítélkezzünk és még meg is mentet egy bűnöst a haláltól.
Az a rész meg van, hogy:
"Az vesse rá az első követ..."
?
Az a baj, hogy ékes példája vagy annak, mi a baj az álkeresztényekkel. Hidd el, jelenleg egy meleg párnak is könnyebb üdvözülnie, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!