Darwinistaként csak én élek egészségtelenül? Hiszen mindennap élünk, és aztán meghalunk, így ki kell élvezni az életet, és az emberi testemet én kaptam. Ti mit csináltok?
Csak azt ne felejtsük el, hogy nem mindegy meddig élsz, és az sem mindegy, hogy hogyan. Az egészséget, a fittséget, a megfelelő fizikai állapotot könnyű elveszíteni, és visszaszerezni nagyon nehéz, vagy nem is lehet.
Akkor azért már annyira nem buli az élet!
Kiegészítés a 2es válaszához
Kiélvezni az életet sokaknak olyan egyszerű dolgokból áll mint együtt lenni a barátokkal, családdal, játszani, beszélgetni, túrázni...
Az egészségtelen részhez pedig hozzá tartozik, hogy elmenni sétálni, futni, biciklizni, focizni/kosarazni/... a haverokkal ... is nagyon élvezetes és egészséges lehet.
Étkezés terén is lehet rengeteg nagyon finom és egészséges ételt enni. Csak a gyors kaják inkább a köztudatban vannak sokszor pedig az egészségesebb kaják van, hogy finomabbak is.
Persze ez az egész nem számít mert feltehetően a kérdező nem Darwinista csak egy provokátor aki most éppen Darwinistának hazudja magát.
Vannak dolgok az életben, amiket hosszútávon érhetünk el, áldozatok és munka árán. Ha mindig csak az éppen aktuális vágyainkra figyelünk, akkor valószínűleg boldogtalan életet fogunk élni.
De nehezen tudom elképzelni, hogy vannak emberek, akik darwinistaként azonosítják magukat a valóságban. Ez egy elég gyenge provokációnak tűnik csak így. Amúgy simán megfordíthatjuk a dolgot és mondhatnánk, hogy keresztényként nincs értelme egészségesen élni, hisz a lényeg halál után kezdődik úgyis, és így legalább hamarabb találkozhatunk Istennel. <3
"A darwinizmus nem vallás, hanem tudományos elmélet"
Nem létezik olyan tudományos elmélet, hogy darwinizmus.
Te nem vagy darwinista
Darwin nem tanított olyat, hogy éljünk egészségtelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!