Vajon mi az oka, hogy az istentelenek 100%-os értékelést kapnak, míg a hívők 30% alá süllyednek ebben a kategóriában?
Pl. ha te nem neveznéd következetesen istenteleneknek a nem hívőket (mondom ezt hívőként), mikor nagyon jól tudod, hogy a szó nem azt jelenti, akkor lehet, hogy nem lefelé menne a pipaszámod.
Ha ezzel provokálsz, ne csodálkozz, hogy felismernek és lepontoznak. A provokálás miatt jelenthetnének is, és a moderátorok törölnék a szövegedet.
Amúgy engem a hideg ráz ettől a kategóriától. 3-4 másikra szoktam járni, ott feltesznek egy kérdést, aki tudja, válaszol, a kérdező felpontozza, megköszöni és kész. Itt viszont szinte csak szélsőséges és repetitív válaszok vannak: az ateisták, hogy a keresztényeknek semmire nincs bizonyítékuk, a hívők meg felmondják, hogy az UrJézus kegyelme és idézgetik a Bibliát (meg a katekizmust). Ugyanazok cirkálnak és ugyanazt mondják.
Az egyik ateistának az a mániája, hogy kiírja: a kereszténység istene bizonyítottan nem létezik, és várja, hogy bekapja valaki a horgot. A keresztények meg egymásnak esnek: vagy az a baj, hogy valaki katolikus, vagy az, hogy nem katolikus, vagy hogy valaki egyházhoz tartozik / templomba jár, és egymáshoz vagdossák a Biblia idézeteket.
A kérdések fele kamu, nagyrészt unalomból vagy buta ravaszkodásból születik (szerintem). Kiábrándító.
13+
... és azok a hívők, akik áldásokkal zárják a válaszukat, legyen meg neked a te hited szerint, a szentlélek ez meg az, áldjon meg téged az úr. Vagy leírja az ároni áldást latinul, aztán a következőbe még lekezelően beírja a fordítást is - én véletlenül értem az ároni áldást, de ez a latinozó nagyképűsködés már tényleg mindennek a teteje (alja), ah, őneki ezek már automatikusan latinul jutnak eszébe, és "utólag" kap észbe... Mint mikor valaki kimegy Amerikába egy hónapra, és amikor visszajön, már akcentussal beszél magyarul.
Én azt tapasztalom,hogy egy istentelen hozzászólását a "vallás" rovatban hiába értékelem értéktelennek,ugyanúgy 100%-osan értékes marad az.
Az értékeléseket az istentelenek moderálják kényük -kedvük szerint.
Nem érdemes az értékeléseken rágódni!
#11!
Sajnos nem vagy képes felfogni,hogy ez itt a "vallás" rovat és a válaszoló vallásos emberek zöme a Bibliát gondolja mindenek feletti érvnek!
Gyakorlatilag,a hozzád hasonló istentelenek TROLLOK minden.
Nics itt keresnivalótok!
Mit is kellene "nyomatni" a Vallás rovatban,ha nem a vallást?...Kapj a fejedhez!
Ezt írtad:
"lepontozzák mint a szart."
A stílus maga az ember!
Nem a vallásos embereket minősítetted az idézett allegóriával,hanem magadat
"Vajon mi az oka, hogy az istentelenek 100%-os értékelést kapnak, míg a hívők 30% alá süllyednek ebben a kategóriában?"
Nem az alapján megy a pontozás, hogy ki hívő és ki nem hívő. Van az oldalon pár elborult fanatikus/kamu vallásos akik megpróbálják lejáratni a hívőket.
Ezeknek a személyeknek a válasza rendszerint hazugságokból állnak, a gondolkodásuk nagyjából olyan szinten van, hogy "én ebben hiszek és ezért ez tény és minden amit én annak gondolok az kőkemény bizonyíték minderre akkor is ha nem" de van olyan is, hogy a keresztényi elvekkel teljesen szembemennek a "kedves" keresztényi válaszok, stb.
De egyébként ezt a kérdést már nem először teszik fel az oldalon. De már kérdések alatt is elkezdet ezen hisztizni pár válaszoló akiket lepontoztak miután egy rakás égbekiáltó ostobaságot összehordtak. Az egész kérdésben megfogalmazott hiszti lényegében nem szól másról minthogy a lepontozottak mentegessék önmagukat, hogy valójában nem ők írtak rossz válaszokat hanem mások voltak elfogultak velük szemben, csak azért pontozták le őket mert hívők. De ez csak az önámítás magasiskolája. Ahogyan azt már a korábbi kérdéseknél is el magyarázták a kérdezőnek aki természetesen ezekkel nem akart szembenézni csak tovább próbálta mentegetni magát és tovább hisztizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!