Mi a teendő ha egy szabályt nem tudok betartani keresztény létemre? Félek, hogy ez miatt a Pokolba fogok kerülni az életem után. (Torrent használat elkerülése)
Figyelt kérdés
júl. 26. 13:47
11/21 anonim válasza:
Ennyi erővel ne dolgozz szombaton se, ne próbálj kevert anyagú ruhát venni, borotválkozni, stb. Ezekért is a pokolra jutsz.
12/21 A kérdező kommentje:
Az nem az újszövetség.
júl. 28. 07:27
13/21 anonim válasza:
Ja hogy az ószövetség az le van szarva, mert kind of túl zsidó, értem.? Oké. Torrenthasználat után meg 3 gyilkosság és 2 paráználkodás után instant takarodj gyónni. Az Úr is megbocsát, ha te megbocsátasz önmagadnak. Stb
14/21 anonim válasza:
"Ja hogy az ószövetség az le van szarva, mert kind of túl zsidó, értem.?"
Láthatóan nem érted. Sok törvényre az Ószövetség kifejezetten írja, hogy kikre vonatkozik. De ugyan honnan tudhatnád...
15/21 anonim válasza:
Van egy 1792-ben nyomtatott református Károli Bibliám, meg van egy sima modern kori is, szóval igen, fogalmam sincs miről beszélek, sose olvastam egyiket sem.
Ha Mózes könyve csak x,y,z-re vonatkozik, miért takaróznak vele a mai napig?
16/21 anonim válasza:
Ha konkrétan le van írva, hogy adott szabályok kizárólag Isten és Izrael között kötött szövetségre vonatkoznak, akkor miért vonatkoznának a keresztényekre?
17/21 anonim válasza:
16# akkor mi a fszt keres a dolog a Bibliában ha nem vonatkozik keresztényekre? Benne maradt random? Ki kellett tölteni azt az x lapszámot?
18/21 anonim válasza:
Úgy látszik, neked nem megy az értő olvasás, lehet az olvasás se nagyon. Ezzel sokat nem tudok kezdeni.
19/21 anonim válasza:
18# persze, hogy nem tudsz mit kezdeni vele, mert elfogytak az érveid. Most jön a személyeskedéses rész. Pedig csak simán érdekelne, hogy a hú de nagy kereszténység könyvében miért vannak olyan szabályok, amik ÁLLÍTÓLAG nem is a keresztényekre vonatkoznak, de mégis mindenki ezekre hivatkozik. Ez olyan mintha írnék egy steak sütési könyvet, de 23. oldalon egy zserbó recept lenne.
20/21 A kérdező kommentje:
Eltértetek a témától, de sebaj, itt a 🍺, és a 🍿
júl. 28. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!