Egy fekete lehet zsidó?
Ilyen van szinte minden politikusról, mert a zsidóknak kötelező nyalni a s.eggét.
Olyat mondjuk még nem láttam, hogy zsidók verték volna a négereknél a tamtamot, vagy cigányprímásnak öltöztek volna.
"Ilyen van szinte minden politikusról, mert a zsidóknak kötelező nyalni a s.eggét."
- Ja, mert templomban aztán nem kötelező levenni a sapkát, illetve illően felöltözni...
Ha akarod érteni mire gondolok, akkor úgyis érted. Ha meg nem, akkor úgyis tökmindegy.
Itt vannak például ezek a képek:
Már a parlamentünkbe is be kellett ülniük dajdajozni. Mi meg engedtük nekik.
Ilyen alapvető kérdések vannak, hogy miért pont a zsidók? A románok is, szerbek is, stb stb beülhetnének oda mulatni? Illetve az izraeli Knesszetbe bemehetnének a magyarok ugyanígy...?
Hát ha ettől nem esik le valakinek a tantusz, akkor semmitől...
ne térjünk el a kérdéstől, tudom, h sokan szeretnek vitázni a zsidókról, ne itt tegyétek, mert akkor sosem lesz vége és mindennap plusz 10 teljesen a tárgytól eltérő válaszom lesz :)
köszönöm azoknak, akik nekem válaszoltak...még egy kérdés... hogyan deríthetném ki anélkül, h rákérdeznék konkrétan
van valami olyan szokásuk, ami 100%, hogy elárulja? pl nem esznek valamilyen ételt vagy valami más szokás?
jójó, érdekes, csak a szubjeltív előadásmóddal sugallsz kis furcsaságot ..
nézd, tudod sok országban (bizony a nagy Nyugaton ....)13 év a korhatár a szexuális életre (ami nálunk 14), mert akkor már testileg érettnek tartják őket, arra, hogy ilyen szempontból felnőttek, még ha nem is azok ...
na és szépen végig lehetne menni az összes kijelentéseden, lenne hozzáfűzni valóm, de akkor én is annyit írnék, mint te :)
amúgy én úgy tudtam, egy fiúgyermek legnagyobb életeseménye a körülmetélés a zsidóknál, de aki zsidó, cáfoljon meg, ha ez nem így van (csak mert van ismerősöm, és ő mesélte, ez rokoni összejövetel, evés-ivás stb, szal egyfajta ünneplést jelent náluk)
Nem ertem kritikadat, vagy miert izgatottad fel ugy magad.
Kerdezo kerdezett, en valaszoltam. Egyebkent, a Nagy Nyugaton 16 ev a korhatar a legalis szexualis elethez.
Igen, megkerdojeleztem a 13 eves "felnotteket". Lehet tobb szaz eve azok voltak, de a mai 13 evesek egyiksem az.
Milyen kijelenteseimrol beszelsz, illetve irsz? Egyik sem kijelentes, hanem teny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!