Miért csinálja most ezt velem Isten?
Jelentkeztem egy tök jó munkára, szakmailag meg minden szempontból jó lett volna. Aztán szóltak, hogy nem. Majd eltelt két nap és szóltak, hogy mégis kellek, benézett valamit a HR. Erre most megint felhívtak, hogy tényleg ne haragudjak, de nem most agusztussal, hanem szeptember 1-gyel vennének fel. Most ezek után kicsit tartok tőle, hogy várok és semmi.
Közben meg végig imádkoztam. Azt hittem minden rendben lesz.
Kedves Kérdező!
Látom,te bízol a Gondviselőben!... Ez igen jó!
Hiszed azt,hogy Ő,a lehető legjobbat akarja adni neked?
Megkérdezted már tőle,hogy mi az Ő terve neked,veled?
Saját terveid erőltetése helyett nyitott szívvel,elmével,szemekkel keresd Isten tervét!...Az lesz a javadra!
#03: Én pedig jelenleg sikertelen vagyok a munkámban, már hetek óta. Ideges vagyok, és veszekszem Istennel.
Miért gondolja ő, hogy nekem az a jó, ha sikertelen vagyok, és veszekszem vele?
"Miért gondolja ő, hogy nekem az a jó, ha sikertelen vagyok, és veszekszem vele?"
Miért gondolod te, hogy ő azt gondolja, hogy neked az a jó, ha sikertelen vagy és veszekszel vele?...
Ha annyira gáz, másik munkát is kereshetsz... Vagy próbáld meg máshogy megközelíteni az egészet: kérd kollégák segítségét, vagy beszélj a főnököddel, hogy most egy ideig próbáljon meg nem túlterhelni, mert épp kikészülőben vagy, vagy valami... Segíts magadon, az Isten is megsegít. :)
Köszi a válaszokat és a videókat.
Valaki írta, hogy sikertelen az álláskeresése.
Istennel kapcsolatban szeretintem az egyik legfontosabb a türelem. Ne veszekedj, ne követelőzz. Várj türelmesen, persze tedd magad oda. Én is így tettem, jött is a jó állásajánlat. Csak épp csavaros.
Épp ezért nem értem. Ma is 20 percet imádkoztam. Nem szabad feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!