Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért csinálja most ezt velem...

Miért csinálja most ezt velem Isten?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy tök jó munkára, szakmailag meg minden szempontból jó lett volna. Aztán szóltak, hogy nem. Majd eltelt két nap és szóltak, hogy mégis kellek, benézett valamit a HR. Erre most megint felhívtak, hogy tényleg ne haragudjak, de nem most agusztussal, hanem szeptember 1-gyel vennének fel. Most ezek után kicsit tartok tőle, hogy várok és semmi.

Közben meg végig imádkoztam. Azt hittem minden rendben lesz.

júl. 17. 22:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem Isten csinálja veled hanem a HR osztály.

"Közben meg végig imádkoztam. Azt hittem minden rendben lesz."

Hát ha ennyire hülye vagy hogy a racionalitás és a gazdasági folyamatok megértése helyett mesékben hiszel és várod a csodát nem létező dolgoktól, akkor ne csodálkozz, hogy nem tudsz megfelelő kontrollt kialakítani az életed felett.

júl. 17. 22:51
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Aki Istent vagy bármi mást okol a sikertelenségeiért (vagy a sikereiért), abból sikeres ember sosem lesz.
júl. 18. 05:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Megfelelő a kontroll, nem véletlenül imádkozok. Ha nem segített volna meg, nem így lenne, legalábbis nem hinnék így benne.
júl. 18. 07:11
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Hát, ha meg is akarod tartani majd azt az állást, akkor az ima mellett másra is szükséged lesz.
júl. 18. 08:23
 5/16 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, hogy ne legyél maximalista, ne csak annak tudj örülni, ami (szerinted...) a legjobb! Azért csinálja, hogy szokd meg, mindig jó, ha van egy B terv - és ha végül csak az jön össze, azzal is meg lehet elégedni!

Most is legyen B terv! Ne csak ülj és várd, hogy majd szeptembertől ezek felvegyenek, hanem addig is kezdj el dolgozni valahol!

júl. 18. 08:45
 6/16 anonim ***** válasza:
De Isten nem egy égi pincér!
júl. 18. 11:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azt tudod, mit kér tőled Isten az imádkozáson kívül?

júl. 18. 11:28
 8/16 anonim ***** válasza:
És ha tudod: meg is teszed?
júl. 18. 11:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Most akkor miért nem Őt kérdezed? A Bibliában vannak a válaszok.

Amúgy csak hírből hallattál Istenről .... Jézus még nincs bent a szívedben, ugye ?

júl. 18. 12:05
 10/16 A kérdező kommentje:

Szívesen fogadom a segítséget hogy mit kell tennem.

Kérlek írjatok le mire gondoltok.

Köszönöm.

júl. 18. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!