Szerinted mi lett volna a keresztény vallás sorsa, ha Jézus nem hal meg a kereszten?
Igen, jó lenne ha elolvasnátok. Minden itteni kérdésre megtaláljátok a választ a Bibliában, Krisztustól eddig az evangéliumokbol. Nagyon érdekes hogy négy evangélista milyen hasonló vagy eltérő módon fogalmaz.
Olvassátok, jó lesz.
Hm, ez érdekes kérdés, AI-val kéne lefuttatni.
Ha Jézus nem hal meg a kereszten és nem alakul ki a kereszténység? Kicsit több lenne az ember a Földön...és Carlo Acutist sem avatnák szentté.
más lenne a magyar Himnusz...talán ilyesmi: https://www.youtube.com/watch?v=vwi_bw-YP4Q .
#10 "Minden kérdésedre ott van a válasz!"
A Kérdező hölgy ezen kérdésére szerintem pont nincs válasz az evangéliumokban, ahogy rengeteg másra sincs.
Szerintem nagyjából mindegy, mert lehet, hogy nem is létezett.
Látod, hogy a története mégis létezik, és az évszázadok alatt csak egyre kerekebb lett. Ő maga biztos, hogy ennek a felét se mondta, mint ami most le van írva róla.
Kérdező. Annak ellenére, hogy azt írod nem érdekel Isten, és gondolom Krisztus sem. Mégis egy olyan Krisztusta vágysz aki verekszik és káromkodik. Ez a mostani "istenképed".
Ezután nagy álszentséggel nyugalmat akarsz halálod után. Nekem soha nem jutott volna eszembe hogy Krisztus így viselkedjen, és nyugodt embernek tartanak.
Szerintem zaklatott életet élsz és a haláltól várod hogy myugalmad legyen.
Az a helyzet, hogy mindenki aki elutasítja Istent az ki van szolgáltatva a kisértőnek, kisértésnek.
Veszekedsz otthon? Nyugalmat akarsz? Vasárnap van, menj le istentiszteletre ott megtalálod a nyugalmat.
"Szerinted foglalkozik ilyen jelentéktelen senkikkel, mint én? 😀"
Persze. Szereti az ilyen vicces gyerekeket (is). :)
"Ami engem illet, ... nem érdekel Isten"
Dehogynem, hiszen épp Istennel kapcsolatban tettél fel kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!