Jehova Tanúi hogyan éreztétek magatokat a világtalálkozón?
" olyan kérdés, ami csak a tanúkat "
Te ne vagy tanú tehát,téged ez a kérdés nem érint.
Nem csak Jehova Tanúi voltak ott, bárki bemehetett, és meghallgathatta A programokat.
Ellenben nem kampányoltunk volna a meghívókkal az embereknek a kongresszus előtt.
Isten minden nemzetből, népből hívja az embereket, hogy jöjjenek és ismerjék meg. Bárki hasznot meríthet a Biblián alapuló tanításból.
4
Ezzel az erővel azt a kérdést is kritizálhatnád, ami pl kizárólag a katolikusoknak szól. Miért nem csak katolikus fórumon teszik fel a kérdéseket?
2
az nem igaz, hogy senkit nem érdekel. Ez egy vélemény.
Ezt onnan tudom, hogy emberek megállítottak és kérdezősködtek a program felől, mikor látták a Tanúkat Hotelekben, illetve az ország kulturális rendezvényein.
Sajnos ezek a hozzászólások is abból a célból születnek, hogy negatív szellemben tüntessék fel a Tanúkat, hogy ellenséges érzületet keltsenek.
Szia
Kösz a kérdésed, én nem lehettem személyesen jelen, ezért nem érezhettem (csak láthattam) azt a szeretetet ami a tanúkat jellemzi a személyes találkozásoknál, főleg amikor ennyi sok országból egyszerre találkozhatunk. De stream-en követtem az előadásokat, és láthattam azt a rengeteg rövid videót, és természetesen Jézus életéről is az új filmet. A kongresszus fő témája, miért, hogyan hirdessük a jó hírt, hogyan tette azt Krisztus amikor a földön élt, mennyire és milyen módokon támogatja ezt a munkát Krisztus és az angyalok napjainkban.
A Jehova három nap alatt ismét megerősített abban, mennyire szeret engem, személy szerint, mennyire törődik velem, a szükségleteimmel, támogat szüntelen, és olyan nagyon szereti a népét, amelyet nem tudunk teljesen fölfogni, de érzékeltetni velünk igen, minden egyes tagjával a népében, na és ebből a szeretetből mutatott most ízelítőt, illetve megerősített határtalan szeretetéről minden egyes embert, aki ott volt, vagy követte a programokat. A kongresszuson készült facebook képek megerősítettek engem mindabban, amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!