Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A muzulmanok nem titokban...

A muzulmanok nem titokban kell hogy imadkozanak istenhez?

Figyelt kérdés
pl a fonokom nyitott ajto elott imadkozik szerintem ez kepmutatas ,es azert csinalja hogy lassak az emberek.vagy naluk ez a szokas?
2010. okt. 31. 07:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyebkent nem kellene kulon valasztani a vallasos embereket, mivel mindegyik vallasban megtalalni a kepmutatokat, tehat ugyanugy a keresztenyeknel, mint a muszlimnal. Mindegy, hogy Istenhez vagy Allahoz imadkoznak, mivel mindket fel ugyanahhoz imadkozik, Isten egy van.

Egyik vallasban sincs olyan tanitas, hogy titokban kellene imadkozni, viszont van olyan, hogy jobban teszik, ha felrevonultan es egyedul maradnak, mivel igy jobban ratudnak hangolodni az imara!

Tehat tanacsoljak, de nem szukseges, es nem titokban, hanem egyedul legyen.

2010. nov. 2. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Te azt sem tudod mit beszélsz illetve írsz.

A muzulmánoknak nem sok közük van a Bibliához, Istenhez, Jézushoz és úgy egyébként a keresztény vallások előírásaihoz.

Úgyhogy nem is értem mit jössz a Biblia előírásaival egy muzulmán ember esetén? Te talán ismered a Koránt? Akkor miért gondolod neki ismernie kell a Bibliát?

2010. nov. 2. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:

22:45

Tudom, hogy mit irok, mivel ismerem a Biblia tanitasait, es ismerem a Koranban leirt tanitasokat is.

Tehat igy tudom azt, hogy mi az, ami kozos a 2 vallasban. Azert probaltam igy valaszt adni, mivel az imatkozasi szokasokban van a kulonbseg, de egyik vallasban sem tanitjak azt, hogy titokban imadkozzanak.

Tehat a kerdesre valaszoltam, de ha nem tudnam, ismernem ezt a szokasukat, akkor nem irtam volna ide.

2010. nov. 3. 06:42
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek írtam, mert ő szó szerint ezt írta: Na de a Bibliában nem az van...? Most sem értem hol érdekli és befolyásolja az egy muzulmán embert, hogy mit ír a Biblia?

Mégha tagadhatatlan vannak közös pontok a Biblia és a Korán közt.

2010. nov. 3. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!