Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az elmúlt hónapok történései...

Az elmúlt hónapok történései miatt megingott a hitem. Kértem Istent, hogy küldjön jelet, ami segít átlépni a mélyponton, s azóta olyan, mintha naponta beavatkozna az életembe. Ezek lennének jelek, kommunikál velem az úr?

Figyelt kérdés

Tegnap egy kiskutya szaladt ki az autóm elé, s nekem teljesen véletlenül lefulladt a kocsim mielőtt baj lehetett volna, pedig észre sem vettem szegénykét.

Ma pedig megismerkedtem a buszon egy lánnyal. Elhívtam fagyizni, a randi közepén egy fagylaltozónál egy kisfiú elájult és a barátnőm, mint akkor kiderült ápolónő, rögtön a segítségére sietett.

jún. 23. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Legközelebb ha kamu kérdést írsz ki akkor kicsit jobban figyelj oda:

"Ma pedig megismerkedtem a buszon egy lánnyal. Elhívtam fagyizni, a randi közepén egy fagylaltozónál egy kisfiú elájult és a barátnőm, mint akkor kiderült ápolónő, rögtön a segítségére sietett."

Tehát MA megismerted és ő pont rá ért elmenni veled fagyizni ami közben már a barátnőd is lett.

"Tegnap egy kiskutya szaladt ki az autóm elé, s nekem teljesen véletlenül lefulladt a kocsim mielőtt baj lehetett volna, pedig észre sem vettem szegénykét."

MERT MIT CSINÁLTÁL VEZETÉS KÖZBEN???????

Tehát a kocsid csak úgy lefulladt és ott helyben meg is állt, nem gurult tovább vagy valami csak ott ahol voltál hirtelen megállt 50ről 0ra. Vagy esetleg 20al döcögtél valahol és úgy sem voltál képes észre venni a kutyát??

Ezek nem jelek, nem kommunikál veled az úr. Pusztán hazugságokkal próbálsz embereket téríteni.

jún. 23. 10:16
 2/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
30%

#1 eleve furcsa a sajaz auto es a buszozas paros

persze ezt meg kivetheti azzal hogy veglegesen lefuladt es szervizben van

a "ma"t pedig kivedheti ugy hogy elirta es "majd"ot akart irni

csak hogy tanitsam fullenteni...

jún. 23. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Vagy talán a teljes hülyülés útjára léptél...
jún. 23. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Elég nagy baj lehet a hiteddel, ha kamu történetekkel kell bizonyítani Isten létezését.
jún. 23. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

es reggel 9.51-kor irja, hogy megismerkedett egy lannyal a buszon, fagyi, ujraelesztes - vasarnap

na jo, lehet, hogy reggel 5-kor kel

jún. 23. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

Egy barátom jelmondata:

"Ha ma még semmi jót nem tettem,akkor kár volt felkelnem!"

Az istenfélőt az különbözteti meg az istentelentől,hogy az előbbi mániásan figyeli,mikor gyakorolhatja a szeretetét.

jún. 23. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Nekem ma 4 numerám volt, mégsem hívom őket barátnőnek! Sima kis

menetek, jó tanács! Hagyd a fagyit, nincs értelme!

jún. 23. 20:43
 8/8 Jégszív ***** válasza:

Kiszúrok veled: Most én mondom, hogy tanulmányozd a Bibliát!

"És miközben a zsidók jelt kívánnak, a görögök pedig bölcsességet keresnek,

mi a megfeszített Krisztust hirdetjük, aki a zsidóknak ugyan megütközés, a pogányoknak pedig bolondság,

de maguknak az elhívottaknak, zsidóknak és görögöknek egyaránt, az Isten ereje és az Isten bölcsessége.

Mert az Isten „bolondsága” bölcsebb az emberek bölcsességénél, és az Isten „erőtlensége” erősebb az emberek erejénél. "

/I.Kor. 1.22/

jún. 24. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!