Szeretnék elsőáldozni de van egypár probléma... Mit tegyek?
16 éves lány vagyok, nagyon pici koromban kereszteltek meg körülbelül 3-4 éves koromban. Sokáig nem igazán tudtam sokat a vallasomról emiatt hitem se volt igazi. 2022-ben váratlanul megtértem azóta szívvel hiszem a római katolikus vallást. Ez eddig szép, csak az a harci helyzet, hogy én mindig máshol vagyok hétvégente és gyakran utazom, emiatt mindig máshol vagyok misén, ahol pedig kereszteltek onnan viszonylag messze lakom. Ezt úgy lehet elképzelni hogy egyszer egyik faluban vagyok egyszer Vatikánban majd át egy másik faluba aztán néha kimarad pár (amit nagyon banok termeszetesen). Pesten lakok egyébként csak ott se nagyon tudok menni főleg tanév közben. Tehát nem igazán tartozok templomhoz emiatt egy pappal se tartom a kapcsolatot és ugyebár nem tudtam eddig minden misén ott lenni főleg hogy össze vissza vagyok Magyarország szerte. Két falu közt ingázok ahol el tudtam eddig menni amik nem egymás mellett vannak természetesen.
Hogy lenne érdemes megoldani ezt az áldozás dolgot?
Köszönök minden segítséget Isten áldjon titeket!
"Pesten lakok egyébként csak ott se nagyon tudok menni főleg tanév közben."
Miért? Csak 1 óra. Annyi szünet kell. Gondolom a tanév nem egy hét nálatok.
Szegeny kerdezo: valaszolni nem tud senki, de azert felulirjak, amit irsz, es persze jobban ismerik az eletedet, mint te.
En sem tudom a valaszt, de ertem, mi a problema. Esetleg ha barmelyik templomnak irnal egy emailt, vagy felhivnad oket telefonon, es elmondanad egy papnak ezt igy? Biztos nem te vagy az elso, es ok fogjak tudni, mit szoktak ilyenkor.
(Nem katolikus vagyok, de szerinted neked nem kellene valami tanfolyamra jarnod elotte?)
"mindig máshol vagyok hétvégén"
Artista család gyermeke a szentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!