Ezzel (idézet egy hozzászólótól alább) mi a baj? Én nem tapasztaltam soha ilyesmit, mégis már nem egy ember fogalmaz meg hasonlókat. Lehet más gondnak látja azt, amiben például én a mai napig nem nem látok semmi rosszat.
Ilyen és hasonló gondolatok:
"A hitoktatással kapcsolatban alapvető koncepcionális hibák vannak, a hitoktató módszereitől függetlenül is."
"Ehhez a gondolathoz jobb, ha hozzászoksz."
De mi a probléma?
(Megjegyzés: azt tudom, hogy sokan a dogmákat nem akarják elfogadni, mivel ugye nem bizonyíthatóak. De itt most nem ezekről van szó, hanem magáról az oktatásról mondanak hasonló gondolatokat - mások is.)
Ebben nincs másról szó,mint hogy az istentelenek szemét csípi minden,ami Istentől származik,legyen az Biblia,Krisztus követése,stb.
Természetesen az alapvető,hogy már infantilis korban tanítani kell ősrobbanást,evolúciót és bármit,ami ellent mond a Biblia tanításának.
Azt kell tanítani!
Nem írt mást. Szeretném a továbbiakat tőle idézni, de nem volt más.
Akkor ez egy újabb nesze semmi fogd meg jól "hozzászólás" volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!