Férfinak illetlen rövidnadrágban templomba menni?
Tökéletesen együttérzek veled!
Én,még a szószékre is rövidnadrágban és pólóban mennék fel,a kaliforniai hőségben,ha a tradíciók megengednék és a közösségem nem botránkozna meg.
Ha leszámítom a tradíciót,emberi ítéleteket, a Bibliában nem találok erre vonatkozó tiltást.(Ha nem számolom Pál tanácsát,miszerint férfi ne viseljen női ruhát. Márpedig a nadrág, -eredetileg Pál korában- női viselet volt a rendszeres pirosbetűs napokra való tekintettel.)
Igen, illetlenség, ahogy nőknél is szerintem:)
Vannak jól kinéző, lenge vászon vagy len nadrágok, ezeket tudnám ajánlani nagy melegben
azt hiszem, illetlenseg, de ilyen hosegben elnezik tapasztalatom szerint
elvileg noknek be kellene fedni a vallukat, de en voltam mar ujjatlan ruhaban, es (evangelikus templombn) még a lelkesz felesege is egy ujjatlan semmiben volt
en biztos nem szolnek rad a rovidnadragert
Ez egyszerre függ a vallástól és a helytől.
Igaz, hogy csak egyetlenegyszer, de láttam, hogy két fiú a lábán görkorcsolyával ment áldozni.
12 év alatti Isten Gyermekeinél semmi probléma!
Amúgy én is illetlenségnek találom:
A tisztességes megjelenéssel tartozom a többiek esetleges vallási érzékenységének is, de a régmúltam vallásosságát is szembeköpném vele!
Megjegyezném, hogy bőven elmúltam 12, de azt hiszel, amit akarsz.
Te Gyermek, azt hiszed nem sejtettem? Poénnak szántam!
Attól függetlenül nem értek egyet veled. Bár még talány számomra, mit keres rajtad a ministráns ruha, de kérlek, meg ne magyarázd...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!