Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol található a Bibliában...

Hol található a Bibliában hogy Jézusnak megszűntek volna a felkent szolgàlati címei?

Figyelt kérdés

Amikor eljön a földre mint próféta nyilvánult meg meggyógyultak a betegek, megszabadította a démonizáltakat amikor feltámadt a bemutatott engesztelő áldozatot vére elkezdett működni tehát megkezdte a föpapi szolgálatát, amikor mennybe ment királyként kezdett uralkodni,hogy véghezvigye az emberiség teljes szabaditását.

Tehát úgy látom a Bibliából hogy a felkent címei ma is működnek

Mint próféta gyógyít,szabadít,mint főpap megtisztít, megszentel és mint király uralkodik. Ha megszűnt volna a gyógyulás és a démonok kiűzése az azt jelenti hogy megszűnt Jézus prófétai címe de ilyen nincs a Bibliában ellenben van gyógyulás és szabadulás ma is,azt gondolom a Messiás teljeségéhez hozzátartozik mindhárom cím és mint három megnyilvánulás ha elvesszük a gyógyulást akkor el kell venni a többi megnyilvánulást is amelyek szintén a szolgálati címeihez tartoznak vagyis akkor már nem főpap és nem király???, mivel megszűnt a megtisztítás és az uralkodása is. Ez természetesen nincs így.

Akik tagadják a gyógyulást kérem, hogy bizonyítják be ez alapján hogy a gyógyulás megszűnt de a többi aspektus megmaradt!!!

jún. 14. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

"felkent szolgàlati címei"

Ezek a kifejezések melyik szektából vannak?

jún. 14. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy tud démonokat űzni/gyógyítani, még nem jelenti azt, hogy fog is. Ez az ő döntése, nekünk pedig nincs igazán jogunk számonkérni rajta, hogy miért csinálja vagy nem csinálja.
jún. 14. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha az ő döntése akkor miért te döntöd el vagy miért egy felelkezett teológiája dönti el hogy nem csinálja??? nem gyógyít! és nem űz démonokat! Kimondta hogy ennek így kell lenni???

Látod itt a probléma......

jún. 14. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:
1-es ezt a kifejezést önkényesen én adtam neki mivel ezeket a tényeket a Bibliából olvastam és a gyakorlatban tapasztaltam hogy ezek valóságos dolgok tehát így neveztem a dolgokat, az hogy ezt próbálod kikezdeni a tény tény marad a lényegen nem változtat Jézus krisztus ma is gyógyít, uralkodik és cselekszik a hívők életében......
jún. 14. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Olyan ez mintha azt állitanánk a csodák csak Jézus korában történtek azok a személyek akiket az apostolokon keresztül meggyógyított Jézus valójában nem is gyógyultak meg......

Ha ott élünk abban a korban, ezzel kapcsolatban őket sem tudtad volna elhitetni mint ahogy engem sem és másokat sem mivel ennek az ellenkezőjét tapasztaltuk Jézus ma is gyógyít.

jún. 14. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Az ismert evangéliumok hamisítványok, az eredetieknek nyomaveszett! Minden amit ezekből tudni vélsz Jézusról csak kitaláció!
jún. 14. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
12%

Nem zárom ki, hogy ilyenek történhetnek. Személy szerint nem láttam még démont vagy annak kiűzését, nem is hallottam meggyőző kortárs leírást, ezért úgy gondolom, hogy ha van is ilyen jelenleg, biztosan nem gyakori.

jún. 14. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!