Fejlődik karakterben bármit József a bibliából?
Számtalan helyen írják, hogy igen. De nekem nem úgy jön le. Persze elég műveletlen vagyok, a kereszténységhez sincs sok közöm, csak egy iskolai feladathoz kell.
Egyszerűen úgy látom, hogy ahányszor tényleges elbukna, és tanulhatna a hibáiból, Isten megmenti valamivel (pl. az álomfejtés képességével). Kérlek javítsatok ki, azért is írom a kérdést de annyira nem áll össze. Próbálok nem előítéletesen hozzá állni 😅
Melyik József? Több ilyen nevű ember van a Bibliában.
Amúgy nem bonyolult a feladat. Fogod a Bibliát, kikeresed az összes részt, ami a téged érdeklő figuráról szól, aztán összeveted, elemzed. Gondolom irodalom vagy hittan lecke, nem várnak disszertációt. Nem lesz meg 5 perc alatt, de ez van, néha időigényes a házi feladat. Sok sikert!
3# igy van és az emberek jelleme nem fejlődik, hanem csak torzul életük során. Ez nem mese ez a valóság.
"Gyermek korunkban meg kellene halnunk,
tudásunk csúcsán, alázatunk magasán.
De tovább élünk toldozgatva és foltozgatva a jóvátehetetlent."
Azóta megcsináltam és ötös lett :))
(Amúgy meg #3, tudom hogy nem regény, de a tanár ezt kérte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!