Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha nem mentem ferjhez es nem...

Ha nem mentem ferjhez es nem is fogok, nem lettem anya, akkor Isten elitel?

Figyelt kérdés
Hiszek Istenbem, szeretek zarandokolni es igy ebbol kifolyolag sokan leneznek, hogy hippi vagyok. Nem vagyok hippi csak szabad, hiszek Istenben. De sokszor felmerul bennem vajon Isten terve ez volt velem? Jo uton vagyok? Hol van az ut? Nincs ferjem, nincs jo allasom, nincs gyerekem, es nem is banom mert vandorlo tipus vagyok. De mikor Istenre gondolok, akkor tudom otthon vagyok.

jún. 10. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jún. 10. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ítélne el?
jún. 10. 16:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Jézus és Pál apostol is szűzen éltek, őket se ítélte el.
jún. 10. 16:39
 4/15 A kérdező kommentje:
2.es hat mert a no arra van teremtve,hogy anya legyen egy nap. Ezek szerint en nem a jo uton haladok. Mintha el lennek veszve, de igazabol Istenben boldog vagyok es otthon vagyok.
jún. 10. 16:42
 5/15 A kérdező kommentje:
3 de en nem vagyok szuz.
jún. 10. 17:53
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

"Jo uton vagyok?"

Ha nem mentél férjez és szexuális életet élsz, akkor nem vagy jó úton.

jún. 10. 19:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj emiatt. Én se mentem férjhez, nem lettem anya, pedig minden vágyam ez volt egész eddigi életemben, de a férfiak rám sem néznek és ha mégis, akkor sem úgy, mint aki olyan kapcsolatot keres. Isten mégsem ítél el sem engem, de a velem hasonló cipőben járókat sem. Isten szeret minket úgy, ahogy vagyunk, önmagunkért. Látja, hogy megtesszük az életben amit meg kell és nem leszünk öngyilkosok, mert biológiailag, vagy más okból nem vagyunk képesek az elvárásoknak élni, vagy teszünk rosszabbat, hogy a haragunkat és bánatunkat mások kínzásával vezessük le, mint teszik azt sokan, akik képesek, de mégsem teszik az Úr parancsát.
jún. 10. 19:48
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

Iszlám szempontból inshaallah az egyetlen bűnödnek azt érzem, ha házasságon kívül élsz szexuális kapcsolatot vagy kapcsolatokat.

Ezzel mindenképpen fel kell hagynod, ez bizony komoly bűn.

Illetve nyilván muszlimnak kell lenned.

Mindezek a saját túvilági érdekedben lennének fontosak nem másnak.

Allah megbocsátó és könyörületes.

jún. 10. 20:17
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként az, hogy nem lettél anya, nincs férjed, és nincs gyermeked önmagában szerintem nem bűn Allah előtt.

Nem ismerek olyan hadith-ot amelyik ezekből bármelyiket is kötelezően előírná a nőknek.

Abban viszont biztos vagyok, hogy nagyon erősen ajánlott lenne családot alapítanod, és jócselekedetnek számítana Allahnál.

jún. 10. 20:21
 10/15 anonim ***** válasza:
37%

Keresztény tanítás szerint egy keresztény ember alapíthat családot, vagy élhet szűzi életet. Ez utóbbiak egy része szerzetesi vagy papi hivatást kap.

Kedves kérdező, ha se nem vagy házas, se nem élsz szűzi életet, akkor nem élsz keresztény módra.

jún. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!