Hit gyülekezete tagot miről lehet felismerni?
Nekem vannak hitgyülis ismerőseim. Abszolút intelligens normális emberek. Véletlen egy vidám vasárnapi tv-n vettem észre őket. (Nem szoktam rendszeresen nézni,csak éppen belelapoztam.)
A világnézetünk eltér, de szeretem a társaságukat. Soha nem akartak megtéríteni.
Nem lehet felismerni. Ha vagytok eleg kozeli viszonyban, kerdezd meg, hogy "hisz-e Istenben, ha igen, hova szokott jarni". Ha nem ismered ehhez eleg jol, akkor esetleg kerdezz meg egy kozos ismerost.
Nem egy akkora nagy dolog, nekem is vannak punkosdista gyulekezetbe jaro barataim (kulfoldon), akikrol sokaig nem tudtam, amig el nem hivtak az istentiszteletukre, egy hazaspar. Ott sem volt semmi, semmifele foldonfetrenges, es utana nem kerdeztek semmit. Nem mentem tobbet, "tortenelmi" templomba jarok, de ugyanolyan keresztenyek, mint a tobbi.
Viszont konkretan a Hit Gyulekezeterol nem tudok semmit, ok lehet, hogy "gyaloglás közben mindig csak a jobb lábukat teszik a bal elé", ahogy a a kettes irja, akkor meg arra kell figyelni. Ha!, haha! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!