Miért gondolják egyes csoportok,hogy Jézus Krisztus nem Isten?
20
A Sátánisták nem hinném, hogy Jézust imádják.
Viszont az Antikrisztus lelke mondat ilyent emberekkel.
Hah! Elfogyott az érv, most jön a tiszteletlenség keresése egy tisztelettel megírt hozzászólásban. Ha lennél, olyan szíves, és idéznéd, milyen “primitív és személyeskedő” elemeket alkalmaztam. Magyarázattal, ha lehet. Nagyon szépen köszönöm.
21
Általában olyanokra használják, akik tömeggyilkosokat, gyerekgyilkosokat imádnak istenként!
23
Akkor talán olvasd vissza magad a 14-es válaszod végén! Ja, hogy ez neked keresztényi szöveg? Hát nem az! Speciel ez engem nem érdekel, hisz a te bajod, de akkor ne játszd meg magad.
Leírtam a nyelvi hamisítást tudományosan magyarázó szakemberek véleményét a szóban forgó bibliai szövegről, te erre csak azt írtad, hogy nem értesz hozzá, és bemásoltál egy sereg olyan fordítást, amelyet a háromság szellemében fordítottak. Ez tekintélyimádat.
Leírtam a szövegösszefüggést, nem számít neked semmi, ami a bibliából van, csak az érdekel, hogy a számodra "tekintélyesek" mit írtak.
Akkor most mi van? Tekintélyimádat? Az előbb még személyeskedés volt. Tehát, mivel te csak a JW-s ferdítéseket fogadod el, az összes valódi fordítást meg hazugságnak tartod; nincs közös alap. S ha elfogytak az érveid != másik személyeskedik. Most is hazudsz.
Laudetur Iesus Christus! (In æternum, amen!)
26
Te komolyan elhiszed azt a mesét, hogy az egyébként sokszor végtelenül megosztott, egymásnak ellentmondó, sőt szinte minden háborúban egymást is gyilkoló, magukat "kereszténynek" tartó egyházak különböző fordítási "egységesek"? Nem, a megosztottságot ezekben is látni lehet közöttük!
"Az összes valódi fordítás..." 😃
Ez olyan naiv és bibliaellenes érvelés, mintha azt mondanád, hogy az összes Isten előtt elfogadott egyház (eleve nem is lehet egynél több egyszerre) arról ismert, hogy egymást gyilkolja a nemzetek háborúiban. Mert itt a legtöbb magát kereszténynek tartó ember kb ezt állítja.
24
Úgy látszik Te örökké itt tudsz maradni ezen a gonosz bolygón, ahol gonoszok vannak kiírtva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!