Mit gondoltok a Modern családról? Főleg amiben szeretik a melegeket, és a meleg házasságot?
11
Talán nem értettél meg.
Nem Én ítélem el, hanem a személy ítéli el saját magát a tettei által, ha nincs összhangban Isten erkölcsi elveivel.
Isten azért íratta le, hogy mit gondol bizonyos dolgokról, hogy az ember mihez tartsa magát.
Ha figyelmen kívül hagyod az azt jelenti, hogy nem érdekel Isten véleménye, és nem is akarsz annak megfelelően élni. Vagy is:
Nem szereti Istent.
(1János 5:3) 3 Mert ha szeretjük Istent, megtartjuk a parancsait. A parancsai pedig nem megterhelőek,
Mindannyian tökéletlenek vagyunk hibázunk.
Azonban az Isten iránt érzett szeretet motiválja, hogy bizonyítsunk.
Illetve elhisszük, hogy az új rendben, mindenki "megfog gyógyulni" és teljes értékű emberként fogja élni az életét.
Ezért hozott áldozatot Isten is, és a fia is.
Mennyire értékeljük ezt?
Annyira tudjuk-e ezt értékelni, hogy mi is lemondunk bizonyos dolgokról, a sokkal szebb jövőért, ami valóban a boldogság, és az öröm forrása lesz?
Vagy csak a pillanatnyi örömért élünk most, és lemondunk a jövőnkről?
Kár, hogy Isten megteremti a melegeket aztán pedig elpusztítja.
Miféle isten ez?!
Nekem pedig türelmetlenségem, és néha dühkitörésem van, ezt vajon ki teremtette?
A sátán nem tud teremteni.
Isten nem teremtett melegeket.
Egy emberpárt teremtett egy férfit és egy nőt.
Sátánnak pedig perverz nézetei vannak a szexualitásról. Ezt sugallja, vagy érezteti némely emberrel.
Illetve az ember egy trauma, vagy valamilyen érzelmi csalódás miatt válik természet ellenessé.
Ez ellen pedig lehet küzdeni.
Ez egy berögződés némelyeknél, hogy Isten "melegeket" teremtett.
Lényeg, hogy ráfogjuk másokra a saját hibánkat, de hát ezt is örököltük Ádáméktól.
Egy igazi jó keresztény családban szeretik a rokkant,hormonzavaros,vagy bűnös életmódot folytató családtagokat is.(Krisztus is szereti őket,sőt szánalommal néz le rájuk.)
Természetesen,ha egy családtag kezek,vagy lábak nélkül született,vagy baleset folytán olyanná vált,nem válik hasonlóan rokkanttá,hogy ezzel azonosságát kifejezze.
Ez vonatkozik a bűnös szokások rabjaihoz való viszonyra is.
Én szeretem a sorozatot. Engem sokkal inkább Clairenek a karaktere zavar.
Az, hogy vannak benne melegek vagy meleg házasság az egyáltalán nem zavar. Polgári melegházasságnak én nem is látom akadályát, persze ez attól is függ, hogy ki hogyan tekint a házasságra vagy családra.
Én például sokkal fontosabbnak látom a házasság során a két (vagy kultúránkként akár több) ember közti bizalom és szeretet kifejezését mint azt, hogy ellenkező neműek legyenek.
Család esetén hasonlóképpen nem tekintem családnak feltétlen azokat ahol különböző nemű szülők vannak és vér szerint rokonok ha nincs meg köztük a szeretet és például a szülő bántalmazza a gyereket és hasonlók. Azonban ha meg van a szeretet akkor vér szerint nem rokonokból is lehet család, akkor is lehet család ha csak egy szülő van és akkor is ha a szülők ellenkező neműek.
Az én felfogásom szerint.
Ezenfelül vallási szempontból üdvözülni Isten kegyelméből lehet tehát nem fognak a homoszexuálisok sem kisebb eséllyel üdvözülni mint bárki más akiknek a keresztények értékrendje szerint másfajta bűnük van. Amikor valaki így kihangsúlyozza a dolgokat egy bűnre és közben nem foglalkozik azzal, hogy egyébként szinte minden ember követ el a vallása szerint ilyen, olyan bűnöket akkor az az érzésem, hogy az adott személy pusztán kifogásnak használja a vallását mert baj esetén tud arra hivatkozni, hogy ő csak gyakorolta szabadon a vallását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!