Mit gondoltok a Modern családról? Főleg amiben szeretik a melegeket, és a meleg házasságot?
A sorozat nagy kedvencem, szerintem nagyon jól bemutatja, hogy milyen sokféle módon nézhet ki egy család.
Ha általánosan kérdezed, akkor semmi. Amíg egymást szerető ás támogató emberekről van szó, addig nincs semmilyen probléma. Nagyon sokféle módon nézhet ki egy család és egyik se ér kevesebbet a másiknál.
Igen, el, csak nem kifejezetten ezért:
"Életemre mondom, én, az Úr Isten: Szodoma nővéred, ő és leányai nem cselekedtek úgy, ahogyan cselekedtél te és leányaid. Íme, ez volt a gonoszsága Szodoma nővérednek: a kevélység, a kenyér bősége és a gazdagság, az ő és leányainak tétlensége. Kezüket nem nyújtották ki a szűkölködőnek és a szegénynek; felfuvalkodtak és előttem utálatos dolgokat cselekedtek. Ezért elvetettem őket, amint láttad."
5.
Ez egy szemléltetés Ezékiel által. Amikor ezeket leírta, Szodoma már rég elpusztult.
A szemléltetés jelentése:
Szamáriát Jeruzsálem nővérének nevezi, aki már előtte prostituált lett. Majd beszél Szodomáról is, mintha a húga lenne, bár már régen elpusztították az önteltsége és a romlottsága miatt. Ezzel azt hangsúlyozta Jehova, hogy Jeruzsálem gonoszabb, mint a testvérei, Szamária vagy akár Szodoma
Azért nevezi "hugának vagy nővérének, mert mindegyikük bűnt követett el, egyik így a másik úgy.
Szodomát a romlottságáért.
(Ezékiel 16:58) 58 Szemérmetlen viselkedésed és utálatos szokásaid következményeit viselned kell« . . .
8
Aznban ha Isten természet ellenes törvényei által lesz valaki boldog, abban semmi öröm nincs, hiszen saját magát ítéli el az ilyen tetteivel.
Te tudsz örülni annak, hogy valaki halálra van ítélve, mert a boldogságát helytelenül, természet ellenesen éli meg?
(Zsoltárok 97:10) . . ., gyűlöljétek a rosszat!. . .
(Ámós 5:15) 15 Gyűlöljétek a rosszat, és szeressétek a jót,. . .
(Róma 12:9) 9 Szeretetetek ne legyen képmutató. Irtózzatok a gonosztól, ragaszkodjatok a jóhoz.
akik mélységesen szeretik Istent, és hálásak neki, azok hogyan lehetnek boldogok olyasmitől, amire Isten arra szólít fel, hogy írtózzatok, gyűlöljétek.
Nem a személyt kell elítélni, hanem a tetteit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!