Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről igazam...

Mit gondoltok erről igazam van hogy álszentség stb.?

Figyelt kérdés

#Hívő vallásos
máj. 6. 20:47
1 2 3 4 5
 31/43 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Akkor félreértettelek. Abban az esetben, amit fent írtam, azon belül bármilyes pozíció helyes, ha tiszteletben tartja a házastársa méltóságát.

A tagolást arra írtam, hogy nehéz szétválasztani az idézetet és a reakciót. A mostani válaszod tagolásával semmi helyesírási problémám nincs.

Nem is ezt mondtam. Lehet, hogy egyes parafíliák rettenetesen perverznek tűnnek, de attól még, hogy valaki rendelkezik egy ilyennel, nem rossz ember. Ha jól emlékszem a férfiak 62,4%-a mutatja a parafílikus viselkedés tüneteit. De ameddig nem csinál semmi olyasmit, ami a törvényekbe ütközne (pl.: pedofília, zoofília/bestiofília, nekrofília vagy exhibicionizmus kiélése, szadizmus kiélése úgy, hogy a partner nem élvezi stb.) addig nem feltétlenül baj, hogy előfordul nála ez a rendellenesség. Tudom, pszichológiailag betegségnek minősül, de attól még nem teszi rosszá az adott embert. És tudtommal nem a betegségei alapján ítéljük meg az embert, hanem a viselkedése és személyisége, véleménye stb. alapján.

Teljesen megértem, mit szeretnél, és az helyes, bár férfiként nem tudok azonosulni vele.. Kívánom, hogy megtaláld a társadat.

Benedicat et custodiat te omnipotens Deus: Pater, et Filius, et Spiritus Sanctus! (Áldjon és őrizzen meg téged a mindenható Isten: az Atya, a Fiú és a Szentlélek!)

máj. 8. 17:01
 32/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a férfiként nem tudsz azonosulni vele alatt mit értesz? A lassú szexet? A társamat lehet, hogy meg fogom találni, de olyat nehéz és szerintem lehetetlen találni, akinek a lassú szex tetszik, azaz a szerelmeskedés. Az erkölcsi normáink, az elveink is ugyanazok. Igazából attól félek, hogy ha mégis megtalálom, a társamat és szexre kerül a sor esküvő után, akkor bedurvul. Akkor meg tuti megbánnám, hogy megházasodtam vele. Meg ebben a BDSM-ben az sem tetszik, hogy van hajhúzogatás, pálcával, meg nem is tudom még mikel paskolás, meg kötéllel meg bilincsel kikötözés. A paskolással semmi bajom, ha gyengéd, nem erős. Szerintem az történhet szerelmeskedés alatt is, de csak simán kézzel, de akkor sem erősen. De más testrészemen gyengéden sem hagynám. A fojtogatás még durvább, és szerintem ez a legdurvább. Tudom, hogy ha mindkét fél beleegyezik, akkor nem erőszak, de akkor is nem értem, mi abban az élvezet, és normális, hogy valaki szereti a fájdalmat, legalábbis ez alatt.
máj. 8. 17:52
 33/43 anonim ***** válasza:

Kérdező a BDSM láthatóan nem neked való. Nekem sem. De ettől még nincs baj azokkal akik ezt szeretik és megfelelően művelik.

Azonban az tisztán látható, hogy szinte semmit nem tudsz erről, az ismereteid nagyon felületesek. Ha érdekel akkor nézz utána rendesen és utána alkoss róla véleményt. Ha pedig nem nézel utána akkor pedig ne szólj le valamit amiről semmit nem tudsz.

máj. 8. 21:04
 34/43 A kérdező kommentje:

Tényleg felületesek? na persze,

Te azt állítod, hogy neked sem való, de úgy teszel, mintha te tudnád. Én nem csináltam, nem is fogom csinálni, de miért ne tudnám, mi az? Leírtam, hogy mi az a BDSM, vagy szerinted nincsenek ezek benne? Vagy neked mit jelent?

máj. 8. 21:25
 35/43 A kérdező kommentje:
Kérlek ne nézz butának mert nem vagyok az.
máj. 8. 21:26
 36/43 anonim ***** válasza:

"Tényleg felületesek? "

Az írásaid alapján igen.

" Én nem csináltam, nem is fogom csinálni, de miért ne tudnám, mi az? "

Felteszem azért mert nem néztél utána csak az általánosan elterjed kevéske információval rendelkezel az egészről. De pontosan nem tudom megmondani az informálatlanságod okát.

"Leírtam, hogy mi az a BDSM, vagy szerinted nincsenek ezek benne?"

"hajhúzogatás, pálcával, meg nem is tudom még mikel paskolás, meg kötéllel meg bilincsel kikötözés."

Nagyon többek között ez a pár dolog is a része amit felsoroltál és még rengeteg minden más. Ez azonban nem arról szól, hogy elvered a másikat, nem úgy működik, hogy egy ember csak megver egy másikat és az élvezi. Eleve nem is úgy működik, hogy te fogod magad és eldöntöd, hogy például holnaptól domina leszel. Ehhez tanulni kell.

A probléma, hogy leredukálod az egészet egy bántalmazásra mert ezt látod de a mögöttes részekre, hogy miért csinálják, mit élnek át arról láthatóan fogalmad sincs, ezért is látsz az egészben pusztán egy szadizmust.

máj. 9. 06:59
 37/43 IstenGyermeke1 ***** válasza:

A rettenetes mennyiségű romantikával és érzelgősséggel nem tudok azonosulni, de különfélék vagyunk, és ez így a jó.

Sajnos, én is azt tudom mondani, hogy felületes ismeretekkel rendelkezel, és az árnyalt többoldalú valóságból szeretnél egy fekete-fehér egysíkú képet alkotni. Ez sajnos nagy divat ma.

Ellenben, a tudatlanságon nagyon könnyű segíteni. Tudakozódj!

máj. 9. 08:48
 38/43 A kérdező kommentje:
Nem felületesek az ismereteim, attól még verésnek számít, mit érez élvezetet? Élvezetet, mert aberrált, és látom, te is az vagy, csak nem mered bevallani. A mai világban jobb férfi nélkül maradni, mert ugyebár több a férfi, aki ezt szereti, mint nőben kockáztatni. Nem fogok hiába a szerelem, ha szex terén nem vagyunk olyanok, vagy mi. Az még gázabb, ha esküvő után derül ki. Biztos van ilyen is, és én még isten miatt sem maradnék vele.
máj. 9. 09:32
 39/43 A kérdező kommentje:
Azért nem tudsz ezekkel azonosulni, mert nincs lelked. A párod meg idióta, hogy kell neki egy ilyen férfi.
máj. 9. 09:38
 40/43 anonim ***** válasza:

"Mit gondoltok erről igazam van hogy álszentség stb.?"

Igen, álszentség másokat álszentnek titulálni, különösen ha így viselkedsz.

máj. 9. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!