Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről igazam...

Mit gondoltok erről igazam van hogy álszentség stb.?

Figyelt kérdés

#Hívő vallásos
máj. 6. 20:47
1 2 3 4 5
 21/43 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Szerinted vajon melyik a természetes?

Nagyon szépen megköszönném, ha tagolnád a válaszodat. Fényévekkel könnyebb lenne olvasni. Köszi 😁

máj. 7. 16:09
 22/43 A kérdező kommentje:
Szerinted vajon melyik a természetes? Ezt nekem akartad írni? Mire gondolsz? Amúgy köcsögség ki nevetni a helyesírási hibáim miatt.
máj. 7. 17:59
 23/43 anonim ***** válasza:
65%

22

"Szerinted vajon melyik a természetes?"

Ezt nekem írta. Én kérdeztem tőle, hogy melyik lenne a Biblia által támogatott pozíció és ezzel tért ki a kérdés elől.

Egyébként nem furcsa, hogy Isten úgy alkotta meg az embereket, hogy van olyan páros ahol például a nő az egyik pózban képes az orgazmusra és olyan pár is van akik a másik pózban de elvárná, hogy mindenki csak az egyik pózban szeretkezzen?

Ezzel lényegében arra ítéli a nők egy jó részét, hogy sose legyen orgazmusa.

Azzal az elképzeléssel sem tudok egyetérteni ami szerint a szeretkezés lényege a gyereknemzés. Ez lényegében tenyészállatokká redukálja le az embert.

De rengeteg hasonló probléma van még sok elképzeléssel.

máj. 7. 19:36
 24/43 A kérdező kommentje:

Szerintem mindkét nemnek lehet orgazmusa csak egy pózban szerintem ez romantikusabb póz vagy mi én sem tudok egyett érteni azzal ami szerint a szeretkezés lényege a gyeremek nemzés ez tényleg tenyész állatoka rendukája le az embert ha jól rémlik ő volt az aki olyasmit írt hogy az orgazmus nem okoz örömet és hogy a petting önző vagy valami ilyesmit írt pedig ha házasságon belul történt nem erkölcstelen és nem bűn nem önző és házasságon kívül sem önző a petting már ha van szerelem a pár között a petting és maszturbálás nem ugyanaz a petting muszáj ha valaki fel akar izgulni és fel akarja izgatni a párját házastársát a normális emberek nem szeretik a fájdalmat én úgy tudom hogy ahhoz hogy ne érezen valaki fájdalmat vagy legalábbis ne olyan erőset ahoz muszáj

főleg első szex előtt persze vannak állatok akik szeretik a Bdmst de aki ilyen az nem érez szerelmet ribik és him ribik bar az sem tetszik ha úgy csinál valaki mint egy kutya csak neki esik és gyorsan csinálja na ez undorító szerintem bűn erkölcstelen bűn.

máj. 7. 22:06
 25/43 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibáim miatt.
máj. 7. 22:07
 26/43 anonim ***** válasza:

"Szerintem mindkét nemnek lehet orgazmusa csak egy pózban szerintem ez romantikusabb póz "

Már mint melyik póz a romantikusabb?

A másik válaszoló természetes pózról írt. Esetleg a kutyapóz? Az nem a legromantikusabb póz.

"persze vannak állatok akik szeretik a Bdmst de aki ilyen az nem érez szerelmet ribik és him ribik "

Valóbban. A macska féléknél például a szükséges a fájdalom.

De vannak BDSM kedvelő emberek is bár ők lehet nem kedvelésnek neveznék hanem valami komolyabbnak, nem tudom. Az írásodból azonban az jön át, hogy nem tudsz róluk sokat azonban látatlanban is megveted őket.

Az emberi szexualitás nagyon sokféle. Belekényszeríthetjük az embereket abba, hogy mindenki pont ugyan úgy, ugyan abban a pozícióban csinálja, stb. de akkor végül egy monoton gyakorlattá redukálódik le a végén.

Csinálhatjuk úgy ahogyan természetes, amikor megjön az ösztön akkor a pasi rámászik a nőre majd ha végzet akkor távozik. Ha ezt akarod csináld de nem biztos, hogy túl boldog lesz a párkapcsolat.

máj. 8. 06:40
 27/43 IstenGyermeke1 ***** válasza:

🙄🙄🙄 Megy ám a szavaim kiforgatása… Esetleg a demagógián kívül van más vitaeszközötök is, mert ha nincs, távozom.

Kinevetni? Nem annak szántam. Van különbség a mosoly és a nevetés között.

Esetleg egy forrást tudnál linkelni (hiteles forrást nem dívány.hu-t meg a Magyar Ateista Egyesületet stb.)

Szóval idéznéd, hol írtam, hogy a szex lényege a gyermeknemzés lenne? Nem, nem és nem! A házastársi szeretet kifejezése, akik amit az oltárnál kimondtak, testben is kimutatják egymásnak; a teljes, örök és tökéletes önátadás nyelvén.

Szóval mindenkit elítélünk mert egy parafíliával rendelkezik? (Nem fétis, mert szadomazochiztikus) Mert az illető nem tehet róla…

Hol írtam, hogy az orgazmus nem okoz örömet? Azt írtam, része a teljesnek.

#25; 23; 24

Látom nem értitek. Mit tanultunk biológiaórán, hová jut a sperma? Miért azt tanultuk, s miért nem az orális vagy az anális közösülést? Mert abból nem lesz élet. Mint írtam az utóbbiak módosítják a házastársi aktust, kizárván ebből a Mindenhatót.

És hogy az üzenetben a saját megfogalmazásom miatt ne essen hiba, a II. Vatikáni Zsinat Gaudium et spes nyilatkozatának 53. részének 3. paragrafusából idéznék: “Ezért nagy tisztelet illeti a házasélet sajátos aktusait is, amennyiben azok az ember veleszületett méltóságának megfelelően folynak le. A házastársi szerelem és az élet felelős továbbadásának összehangolásában az erkölcsi megítélés nem csupán az őszinte szándéktól és az indítékok értékelésétől függ, hanem a személy és tettei természetéből vett olyan objektív kritériumok alapján kell történnie, melyek biztosítják az igazi szerelem összefüggésében a kölcsönös ajándékozás és az életfakasztás teljes értelmét. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha a házastársak őszinte lélekkel ápolják magukban a hitvesi tisztaság erényét.”

máj. 8. 10:07
 28/43 anonim ***** válasza:

27

"Szóval idéznéd, hol írtam, hogy a szex lényege a gyermeknemzés lenne? "

Te nem írtad. De nem is írtam, hogy írtad. Azt mellékesen írtam, hogy van ilyen nézet is van és ezzel a fentiek miatt nem értek egyet.

"Miért azt tanultuk, s miért nem az orális vagy az anális közösülést? "

Én szexpózt kérdeztem. Nem volt szó orális vagy anális szexről.

A neked feltett kérdésre továbbra sem válaszoltál.

máj. 8. 10:37
 29/43 A kérdező kommentje:
Igen mindenkit elítelek aki aki ilyen ember lehet tényleg nem fétis hanem szadomazo ha úgy vesszük nem tehetnek róla de aberráltak csináljak ezt ami azt jelenti hogy beteges hajlamú leginkább a nemi életben valamit valahol írtam hogy a férfiaknak tetszik e ha egy nő sír orgazmus alatt azt írta valaki csak akkor ha szadomazoban kínoza én nem szeretem a fájdalmat én ha elveszteném a szüzességemet azt szeretném Hogy az tökéletes lenne lassú gyengéd odaadó meghitt romantikus és úgymond régi módi vagyok szeretném ha olyan pasim lenne aki olyan mint én vagyok és szeretném ha néha meg lepne valamivel sok nő ezeket már nem értékeli és nem érdekli de sok pasi is ilyen semmi romantika nincs bennük én szeretem ha egy pasi érzelmes és érzelgős és ezeket nem fél kimutatni de nem lehet találni olyan pasit aki normális melyik pózra gondoltam ami romantikus a missziónáriusra de sok másik van ami romantikus vagy mi de úgy írtad mintha az orális bűn lenne miközben ez alap a normális szexben
máj. 8. 15:22
 30/43 A kérdező kommentje:
Túl hosszú volt, amit írtam. Bocsánat a helyes írásom miatt. Tudom, most jön, hogy tagoljak, mert nem érted, vagy mi
máj. 8. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!