Bűnt követtem el, ha kvázi éjszakai magömlésem volt nappal, de nem önkielégítettem?
Figyelt kérdés
Szóval láttam néhány szép lányt, akik gyönyörűek voltak és hát megjött nekik a május, azt hitték, hogy a strandon vannak... Ettől egész nap merevedések gyötörtek... Aztán egyszer csak nagyon bemerevedtem, majd eldurrantam, magömlésem lett, anélkül, hogy egyáltalán hozzányúltam volna vagy bármi hozzáért volna. Kb. ugyanaz játszódott le a szervezetemben, mint éjszakai magömléskor, csak ébren voltam.
Ez bűn?
Pls. ne írjátok, hogy nem bűn az önkielégítés sem, meg a házasságon kívüli szex sem, mert tudom, hogy az!
2024. máj. 2. 19:35
1/23 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy nem maszturbálok soha.
2024. máj. 2. 19:39
2/23 Prókátor válasza:
Az önkielégítés bűnös voltáról lehetne vitázni Bibliai alapon, de ezt most hadjuk. Viszont ami a konkrét esetet illeti, semmiképpen sem bűn, mivel NEM TUDVA ÉS KÉSZAKARVA követted el.
4/23 anonim válasza:
Nyilván démon van a háttérben, ha csak úgy akaratod ellenére paráználkodsz....holnap mit fogsz tenni??
6/23 anonim válasza:
Ha így akarod leélni az életedet, nagyon boldogtalan leszel.
7/23 anonim válasza:
Ki kell ám verni, különben még feszkóbb leszel!!
8/23 A kérdező kommentje:
#7.
Nem maszturbálok már vagy egy éve.
2024. máj. 2. 22:05
9/23 A kérdező kommentje:
Ez amúgy önkielégítésnek számít vagy ez spontán magömlés?
2024. máj. 2. 22:06
10/23 anonim válasza:
Mit számít h mit mond a Biblia..
Saját életedre koncentrálj nem más elvárásai szerint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!