Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi másnak sem...

Jehova tanúi másnak sem szimpatikusak?

Figyelt kérdés
A Budapesti aglomerációban élek és a Máv állomáson mindig ott vannak Jehova tanúi. Mindennap egész nap ott vannak és amikor megyek a vonathoz mindig idegesítően belemásznak az arcomba vagy a tekintetükkel végigmérnek. De olyan is volt, hogy beszólnak, hogy borzalmasan nézek ki. Ők szerintem nagyon parasztos kinézetűek. Én sem vagyok túl modern kinézetű, de abszolút egy átlagos középkorú férfinek látszok. Nem vagyok extravagáns de nem olyan parasztos a kinézetem mint az övék. Nekem rosszindúlatúaknak és nagyképűnek tűnnek. Nagyon ellenszenvesek. Szerimtem semmi értelme hogy egésznap ott ülnek.
2024. ápr. 30. 00:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

9

Csak hiányzik a Krisztusi szeretet a hozzászólásodból....

Miért is ?

2024. ápr. 30. 16:32
 12/29 anonim ***** válasza:
65%

11

Sajnálom, hogy így véled.

Azonban ne felejtsd el, hogy Jézus is szeretetből fedte meg a Farizeusokat, mert nem akart rosszat nekik.

Azzal, hogy egy rossz tulajdonságára figyelmeztetek valakit, az nem a szeretet hiánya.

Érthetetlenül állok Luci megnyilvánulásai előtt, soha nem bántottam, nem is fogom.

Tudja nagyon jól, hogy a Tanúk senkit nem bántanak, ennek ellenére azt állítja, hogy mi rádöntjük az állványt másokra, meg kiraboljuk a járókelőket.

Előtte nyilatkozta azt, hogy nyugodtan szóljon be a Tanúknak, mert úgy sem fogják bántani.

Utána meg ellent mond ezeknek a szavainak. Nézd vissza....

2024. ápr. 30. 16:53
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
#12 te azt állítod, hogy a kérdező hazudik.
2024. ápr. 30. 17:27
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát,naponta talalkozom velük,de szerintem kissé tulzó a kérdező vélemenye
2024. ápr. 30. 17:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"olyan is volt, hogy beszólnak, hogy borzalmasan nézek ki"

Hazudsz.

2024. ápr. 30. 18:53
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

13

Hol találkozott a kérdező olyan Tanúval egy utcai standon, amikor "beszóltak" neki, hogy borzalmasan néz ki? Ez annyira hazugságszagú szöveg, mintha azt mondaná, hogy a fronton naponta találkoztam Jehova Tanúival, akik gyilkolták az ellenséget! Meg az szerinted rendben van ennél a kérdezőnél, hogy egy világméretű csoportot úgy jellemez, hogy olyan "parasztos kinézetűek". Ez azért nagyon primitív szöveg!

Mindig elárulja saját magát, jellemét az ilyen ember. Nem éppen a hitelesség netovábbja.

2024. ápr. 30. 18:55
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

14

Te elég diplomatikus vagy azzal, hogy "túlzónak" tartod a kérdező szövegét! Szerintem annál több. 😄

De nem érdemel többet, még ennyit sem.

2024. ápr. 30. 18:58
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Tehát 50% az esély, hogy megkéselnek, csak az illető akkor áltanú volt...
2024. ápr. 30. 19:22
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Pedig az menő. Nekem is van/volt csak annyira szakadt már, hogy nem engedik hordani 🤭
2024. ápr. 30. 20:31
 20/29 anonim ***** válasza:
76%
Látod kérdező, ezzel jól bizonyítod, hogy milyen ember vagy! Azt sem érted szerintem, hogy mit jelent sokmillió embert egyszerre elítélni azért mert általánosítasz. Ezt ráadásul úgy, hogy egy trágár címkével jellemzed a Tanúkat, csak mert egyik-másik nem ért egyet veled, vagy nem hisz neked. Én mellesleg nem vagyok Tanú, de jól ismerem őket!
2024. ápr. 30. 20:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!