Isten megbocsát a tudatlanul a maga örömét kereső de másnak nem ártó embernek?
Tehát az átlagnak,akik olykor rosszindulatú pletykásak,veszekednek ha nincs a kedvenc sütijük az asztalon,de ha más bajban van segítenek,becsületesek és törvényt betartók,és senkinek nem ártanak,viszont ateisták...
Jézus az Atya bocsánatát kérte az őt megfeszítők tudatlanságáért,vajon a mai modern átlagembernek megbocsát?
Szia.
Isten valóban elnézi a "tudatlanság" idejét. Azonban épen ezért szervezte meg Jézus azt a hatalmas világméretű munkát, hogy minden ember halljon Isten szándékáról, és támogassa ebben.
Jézus azt mondta, hogy aki nincs vele, mellette, az ellene van. Harmadik lehetőség, vagy semlegesség nincs.
Jézus mint a gyülekezet feje, támogatja a prédikáló, és tanítványképző munkát, az egész lakott földön, mielőtt lezárja a jelenlegi korszakot.
3
Szia kedves Kérdező.
Ugyanarról beszélek. Az igazság pedig Isten szava, vagy is a Biblia.
Egyébként pedig nem mindenki értelmezi helyesen, illetve nem érti, mert akkor nem vallások ezrei lennének.
Szia!
Tudom,én az első hozzászólónak címeztem a tisztázásom!
De köszi a te válaszod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!