Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek szüksége volt Jézusra...

Istennek szüksége volt Jézusra a teremtéshez, vagy nélküle is meg tudta volna csimálni?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 12:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
23%

Mint mondtam, nem ismeritek Isten szavát, csak az őrtorony hamisságát. Jézus maga cáfolja ezt az ördögi tanítást:

"Senki sem veszi el tőlem: én adom oda magamtól. Hatalmam van odaadni, és hatalmam van újra visszavenni."

"más-más testben jelent meg"

Ilyet sehol se ír a Biblia, nem véletlen, hogy nem is idéztél ilyet. Azt írja, hogy Jézus akadályozta látásukban őket, nehogy felismerjék. Nem véletlenül tapogatta meg végül Tamás, amikor megjelent számára is.

ápr. 28. 18:16
 22/24 anonim ***** válasza:
57%

Jogod van azt hinni amit szeretnél.

Az őrtoronynak pedig ehhez semmi köze, ez egy berögződés nálad is, holott mi kizárólag a Bibliát tanulmányozzuk.

egyébként pedig előttem már valaki leírta, miért nem ismerték fel. Még egyszer nem írom le.

A feláldozott testét pedig nem vehette fel soha többé.

ápr. 28. 18:23
 23/24 anonim ***** válasza:
14%

Jézus elmondta, hogy miért nem, csak ti nem hisztek Jézusnak, így benne sem :(

Teljesen mindegy, hogy mit mondott itt más, ha Jézus teljesen mást mondott.

ápr. 28. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Istennek semmire sincs szüksége, de ez volt a legtökéletesebb terv, hogy mindent a Logosza (beszéde, értelme) által teremtsen, akinek a mi urunk neveztetik (Isten beszéde, logosza Jel 19:13), aki teljessége az isteni tulajdonságoknak testben.
ápr. 29. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!