A Biblia olvasása kissé unalmas, és az imádkozás is. Mit tegyek ha szeretnék újra őszintén hinni de valahogy nem megy?
Mi lenne, ha NEM TÉRNÉTEK EL AZ EREDETI TÉMÁTÓL!?
"Dubito ergo sum", azaz kételkedem tehát vagyok!
Próbáld KRITIKUS szemlélettel olvasni azt a fránya könyvet, mindjárt izgalmasabb lesz. 😉 Eredménye kétféle lehet: A hitben - ha volt -, vagy megerősít, vagy eltántorít. Ha félsz az utóbbitól, keress egy lelki vezetőt (pap, hittan tanár, egyéb bölcs), és vele megbeszélheted gondjaidat. Ne félj, ez általában ingyen van.
Kérdező, ha még érdekel a kérdésedre egy válasz: személyes tapasztalatom az volt, hogy kértem Istent, hogy növelje a hitemet és megtette! Ez alapján szerintem Te is kérd Istent erre.
A Bibliában az áll, hogy kérjük Istent, hogy növelje a bölcsességünket, innen jött az ötlet, hogy biztosan a hittel kapcsolatban is lehet ezt kérni.
Kérdező #3, 10.
Te menthetetlen vagy. Neked mániás teológiai túltengésed van.
De megnyugtatlak: Veled a halálod után semmi nem fog történni, de ha nem változtatsz felfogásodon, a pokol a földi életeden fog végig kísérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!