Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted tényleg igazak ezek? 😢😑

Szerinted tényleg igazak ezek? 😢😑

Figyelt kérdés

Egy ateista, (Istentagadó, hitetlen) 38 éves főiskolai professzor, (tanár) személyes megtapasztalása a pokol valóságáról. Kilépett a testéből és a pokol előszobájáig jutott, ahol a borzalmak borzalmát élte át, amit el sem tud mondani. Korában Ő sem hitt a pokol valóságában.

Azóta, több tíz éve bizonyságot tesz a pokol valóságáról, hogy a pokol valóban létezik. Bizonyságot tesz Jézus szeretetéről, hogy Őt hogyan mentette ki a pokol borzalmaiból.

A pokol nemcsak a fantázia szüleménye, ahogy sokan hiszik. Nézd meg ezt a bizonyságot a videón! Ha nem akarod személyesen megtapasztalni a pokol örök kínjait, akkor a lap alján található megvallást mondd el hangosan. Hívd segítségül Jézust és téged is megment a pokoltól, az örök szenvedéstől.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Egy volt, ateista orvos

bizonysága, a pokolról.

(09,48 pec)

A legnagyobb rock sztárok voltak a barátai. Ringo Starr és társasága, Haliwood-i hírességek. Nagykanállal ette az „életet” pia, drog, nők, stb..

„Egy makacs ateista voltam, aki magáért élt” mondja magáról.

Nem hitt a pokolban, a mennyben, sem Istenben.

De mind ez nem számított a halálos ágyán, mert nem volt visszaút.

Jézus azonban megmentette az életét és a pokolból is kimenekült.

Get Adobe Flash player

"Láttam a pokolban égni az embereket"

(10,36 perc)

40 évvel ezelőtt, teljes drogfüggő és bűnöző volt. Kilépett a testéből egy műtét alatt és a pokol irányába vette az útját. A pokolban halotta a sikolyokat, a fájdalmas kiáltásokat. Látta az embereket a pokolban égni. Égtek, de nem emésztette meg őket a pokol tüze. A pokol valóságát, az ott látottakat próbálta kiveri a fejéből, de a tapasztalat felejthetetlen volt. Majd egy kis idő múlva, elfogadta Jézust és megváltozott az élete. Az egykor bűnöző, ateista ma Jézus Krisztus bizonyságtevője.

Get Adobe Flash player

Neki Jézus mutatta meg, a pokol szörnyűségét

(1 óra 04 perc)

Bill Wiese egy ember aki valóban megjárta a poklot, személyes elbeszélése a pokolról, a lent tapasztalt kínokról, a pokolba kerülők örökké tartó sorsáról.

A pokol nem egy távoli ködös misztikum, hanem egy elkerülhető valóság.

2024. ápr. 14. 06:26
1 2
 11/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 igen sajnos de nem arra gondoltam

hogy sokan az utodokra haritanak tovabb a buntetest, vagy haritjak is ha tudjak

persze mert ezek is Bibliai eredetuek

2024. ápr. 14. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:

"persze ha egy gonosz szadista kinoz valakit az teljesen rendbe van?"

. Ha szerinted rendben van... szerintem nem.

"de akkor milyen buntetest kapjon csak aranyosat buneivel?"

. Az a szomorú, hogy el kell magyarázni, mennyire igazságtalan, hogy aki, néhány esendősége mellett, másoknak szándékosan nem ártva, esetleg jótékonykodva éli le az életét, az égjen örökké a pokolban csak azért, mert nem hisz.

Persze Ti erre azt mondjátok, hogy "mindenki hazudik, stb."... de ezért örök szenvedés jár? Ja persze, nem is ezt mondjátok, hanem hogy mindenki bűnös, de megváltás jár, ha hiszünk Jézus megváltó halálában, ha meg nem, hát, így jártál. Értsd: két ember ugyanúgy éli le az életét, de kettejük közül az egyik elkárhozik, a másik nem, mert utóbbi hisz. Fantasztikus, logikus, csak akkor ne gyertek azzal, hogy de hát ez csak arról a természetes igényről szól, hogy a bűnös kapja meg a büntetését.

"Isten attol lesz jobb (vagy rosszabb) ha ezt nem teszi meg (vagy megteszi)"

. Isten ne akarjon ítélkezni, amikor nekem kell itt a Földön leélni az életem, nem neki.

És a Gyehenna tüze nem a pokol. A zsidók elképzelése a túlvilágról egészen más volt.

2024. ápr. 14. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha igaz ha nem de én is szeretném látni a poklot. Inkább hamarabb nint később.
2024. ápr. 14. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!