Meg akarok keresztelkedni, de nincs egy olyan felekezet se amivel teljesen egyetértek. Ha tudja a lelkész akkor meg fog e keresztelni, vagy sem? Mivel nem találtam felekezeten kívülit és baptista ifibe járok arra gondoltam, hogy ott kéne.
21
A JW tanúinál nem az Igazság Szelleme van... nem tudnak megtérni sem..
János ev 16,
12 Még sok mondanivalóm lenne, de most még nem értenétek. 13 Azonban eljön majd az Igazság Szelleme, aki bevezet benneteket a teljes valóságba, mert nem a saját gondolatait mondja majd, hanem azt, amit az Atyától hall. Kijelenti majd nektek az eljövendő dolgokat. 14 Engem fog dicsőíteni, mert abból vesz, ami az enyém, és kijelenti nektek. Minden, ami az Atyáé, az enyém is. 15 Ezért mondom, hogy a Szent Szellem az enyémből vesz, és kijelenti nektek.”
Nem olvastam el a hozzászólásokat, így nem tudom, hogy már írták-e, de van arra lehetőség, hogy ne tartozz felekezethez, de be legyél merítve.
Keresd Hámori Eddyt, neki szokott lenni ilyen bemerítése. Járják az országot, nem csak Bp-en szokott lenni bemerítés.
Ezt keresd a Facebookon: "A Döntés Órája".
Úgy láttam, hogy pár nap múlva épp lesz náluk bemerítés.
De szerintem inkább írj nekik e-mailt és kérdezd meg!
24
Egy kezdő hívőt akarsz megtéveszteni inkább... jellemző a JW tanúira.
Egy hívő nem azzal kezdi Jézus követését, hogy tudja mi a probléma a JW tanúinál.
"Ha tudja a lelkész akkor meg fog e keresztelni, vagy sem?"
Ezt csak ő tudja megmondani. Beszélj vele!
Lehet, hogy csak még nem ismered eléggé egyik felekezetet sem, azért gondolod úgy, hogy egyikkel sem értesz egyet teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!