Mit szóltok ahhoz ,hogy a Német gyerekek nem ihatnak a Ramadán alatt vizet?
"A papírzacskós dolog amúgy igaz, az én kollégám bemászik a kamion alá és lopva eszik, szintén papirzacskóba rejtve a kajáját. Ő mondjuk török."
Persze igaz :) Ezt is az ismerősöd mesélte vagy te magad láttad? Tudod én muszlim vagyok de még egyszer sem láttam ilyet és olyan muszlimmal sem találkoztam aki látott ilyet. Érdekes módon mindig keresztényektől vagy ateistáktól hallom ezt de ők sem személyesen látták hanem ismerősük mesélte :)
"Tudod én muszlim vagyok de még egyszer sem láttam ilyet és olyan muszlimmal sem találkoztam aki látott ilyet"
Igy kell futni a vallasrendorseg elol (friss, idei video):
De ha beirod a YouTube keresojebe, hogy kantoi ponteng puasa, vagy ops plastic hitam, kiad egy csomo talalatot :)
39F incel
Amugy vicces, hogy a motort otthagyta, rendszam alapjan ugyis megtalaljak :)
Elozo voltam.
Nem az a baj, hogy muszlim vagy, hanem az, hogy emelle hulye is.
Malajziai videokat kuldtem (ugye itt a lakossag alig tobb, mint fele muszlim, emiatt vannak sz ettermek nappal is nyitva), Indoneziaban nappal zarva vannak az ettermek Ramadankor, kiveve a turistagettokat, tehat nincs nagyon kit elkapni.
Indoneziaban a satant kapjak el jelkepesen, mert ugye Ramadankor Allah lelancolja oket :)
39F incel
"Nem az a baj, hogy muszlim vagy, hanem az, hogy emelle hulye is."
Nénikéd a hülye. Akik ezeket a történeteket mesélik nem Idonéziában látták. Ahogy a 28-as is azt hazudja itt Európában látott ilyet. És ahogy mondtam senkinek nem kell titokban enni inni ha nem akar böjtölni és ezért nem is büntethető az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!