Mit szóltok ahhoz ,hogy a Német gyerekek nem ihatnak a Ramadán alatt vizet?
Figyelt kérdés
márc. 19. 17:13
11/38 anonim válasza:
12/38 anonim válasza:
A kokakóla cég intézte el, hogy csak kolát ihasanak.
14/38 anonim válasza:
Vodkával viccesebb lesz a matek óra!
15/38 anonim válasza:
Az igazi hithű muzulmán nem is ihat, ( nappal) és a tizenévesek már rendszerint meg is tartják.
16/38 anonim válasza:
"Es mindenki mas is, papirzacskoba eldugva a cuccot, mert akkor Allah nem latja. :-D Ezt egy muslim ismerosunk mondta itt kint a UK-ben."
Érdekes mert én muszlim vagyok de még sosem láttam ilyet. Ellenben annál többször hallottam ezt keresztényektől, ateistáktól különböző változatokban. Van ami úgy szól hogy az asztal alatt iszik, vagy kamion alatt, becsukja a szemét stb. Közös pont hogy nem ő látta személyesen hanem egy ismerőse mesélte.
A hír pedig biztosan kamu. Gyerekekre nem vonatkozik a böjt, akár muszlim akár nem.
17/38 anonim válasza:
"Gyerekekre nem vonatkozik a böjt"
Egy atlagos hatodikos srac mar baligh, ugyhogy vonatkozik ra :)
39F incel
18/38 anonim válasza:
Dolgoztam Belgiumban muszlim cégnek és betartatják a ramadánt.
Nekik ez eléggé fontos.
19/38 anonim válasza:
A papírzacskós dolog amúgy igaz, az én kollégám bemászik a kamion alá és lopva eszik, szintén papirzacskóba rejtve a kajáját. Ő mondjuk török.
20/38 anonim válasza:
Nem kell túldramatizálni. Csak az adott tanár óráján nem ihatnak vizet. Szünetben igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!