Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miből lehet tudni hogy létezik...

Miből lehet tudni hogy létezik Isten?

Figyelt kérdés
17 éves nem hívő lány vagyok és szívesen elbeszélgetnék hívő emberekkel Istenről.

2024. márc. 17. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
43%
#49: Az Isten mindíg is létezett kijelentés egy paradoxon. Egyrészt felmerül a kérdés, hogy mit csinált korábban, mert nagyon unatkozott az biztos. De a lényeg az, hogy a visszafelé végtelen idő egy paradoxon. Ilyen necsak fizikailag, hanem logikailag sem létezhet! Az lenne az eredménye ugyanis, hogy nem létezhetne a most, hiszen soha nem juthanánk el a mostani állapotig, hiszen ahhoz is végtelen időre volna szükség.
2024. márc. 24. 16:16
 62/74 anonim ***** válasza:
100%
#51: Ilyenek nincsenek. É is bekamuzhatom, hogy találkoztam Jézussal, aztán higgyétek el. Ott piáltunk a sarkon tegnap este, a Józsi is látta.
2024. márc. 24. 16:17
 63/74 anonim ***** válasza:
32%

62

Még kamuznod sem kell, valóban Jezus élményed lehet egy szakállas, vézna, fehérruhás csókával aki úgybeszél: bizonymondom néked....

Attól még az nem Jézus!

Mai technológia is képes, gondolatmanipulációra, irányított halucinációkra, s ha ebben nem hiszel, a hologram és csont-hang továbbítás is játszhat!

2024. márc. 24. 17:36
 64/74 anonim ***** válasza:
29%

56#

Sorry, akkor csak ezek őszinte részvétem... köszi, hogy bevállalod.

2024. márc. 24. 17:40
 65/74 anonim ***** válasza:
22%

59 #

Nekem sincs problémám az ateistákkal.... abból a szisztémából hozott ki az Úr.

Bár én valahol mélyen nem tagadtam Jézust... tetszett, amit hallottam Róla.

2024. márc. 24. 17:43
 66/74 anonim ***** válasza:
37%
Bizony , bizony mondom néktek 62-es tényleg ott piált a sarkon és ezt a Józsi is látta. Aznap mindketten itták a véremet és ették a testemet, de észre sem vették, hogy ott állok közöttük.
2024. márc. 24. 19:12
 67/74 anonim ***** válasza:

58

Lehet összekevertél másik válaszolóval. Én erre reagáltam:

"Isten éppen a Tudásra adott tiltást..a te kérdésed arról szól hogy tűnik Istent. Isten nem akarja ezt az utat.

A kèrdèsed helyett: Hogyan lehet hinni Istent?

Mert azt nem lehet tudni, amit nem láttunk. De hinni lehet."

Azonban ha Istennek a tudással gondja lenne és feltétlen hitet akar akkor miért adott volna a Biblia szerint annyi embernek is bizonyosságot?

2024. márc. 24. 20:01
 68/74 anonim ***** válasza:
De akkor miért tüntetett el minden bizonyítékot a létezéséről és miért állított be mindent úgy, hogy nélküle is megmagyarázható legyen minden? Miért akarta, hogy ne higgyünk benne?
2024. márc. 24. 20:46
 69/74 anonim ***** válasza:
0%
Utazz el Torinóba, nézdd meg a bizonyítékát, a feltámadásét, Krisztusét, megkinzásét, a torinói leplet.Tele vagytok elvakult valótlan állitásokkal ateisták
2024. márc. 24. 22:40
 70/74 anonim ***** válasza:
19%
Épp a tudás választott el minket Istentől. A hit meg közelebb visz.
2024. márc. 25. 06:04
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!