Jézus imádása bálványimádásnak számít az Ószövetség szerint?
21
Nem tartom magam nagyra csak azért, mert a Biblia ezt írja.
Nem csak Jézusról beszéltek. Azért gondolod így, mert Isten nevét kivették a fordításokból, és az Isten, vagy az Úr szóval helyettesítették, így ezzel akarják a háromságot bizonyítani.
23
"Benjamin D. Sommer zsidó amerikai bibliatudós és teológus sem tekinti bálványimádatnak a Szentháromság tanát, holott ő maga sem hisz benne."
Ezzel a kijelentéssel mindent elmondott arról, hogyan tekinti Isten igazságát...
"Ezzel a kijelentéssel mindent elmondott arról, hogyan tekinti Isten igazságát..."
Könyvet is írt róla, amiben részletesen ki is fejti az álláspontját.
"Csak Ti raktátok vissza, ezt a nagyképűséget."
Tévedés, nem csak az újvilág fordításban van benne.
Ép egy hónapja kaptam itt a gyakorin egy olyan linket valakitől, aki szintén ellenezte Isten nevének visszahelyezését. S meglepődtem, hogy mindenhol ott volt Isten neve, így saját magának mondott ellent a srác. Azonnal le is töltöttem.
Az miért nagy képűség, hogy megszeretnénk őrizni az eredetit?
Egyszer csak rá jösz... remélhetőleg.
Ennyit lovagolni egy néven ....
"Ép egy hónapja kaptam itt a gyakorin egy olyan linket valakitől, aki szintén ellenezte Isten nevének visszahelyezését."
Nagyjából így szoktatok kiforgatni mindent és fél igazságokból gyártotok hazugságot, mert erre speciel emlékszem, s nagyon nem így történt :)
28
"Ennyit lovagolni egy néven ...."
Ez nem csak egy "név"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!