Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy helyzetben iránymutatás...

Ha egy helyzetben iránymutatásért imádkozok, azt tehetem rendszeresen, naponta amíg meg nem kapom a segítséget? Vagy csak egyszer, és úgy várni a választ?

Figyelt kérdés
márc. 7. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt akkor is látja ha nem imádkozól x dolog miatt 100x. De akkor is ha egyszer sem.
márc. 8. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Milyen érzés lenne neked, ha néha néha szólnának hozzád a gyermekeid, és egyszer még pedig csak azért, hogy kérjenek.

Akkor vagyunk valakivel szoros kapcsolatban, ha rendszeresen beszélgetünk vele. Nem csak kérünk, hanem köszönetet is mondunk, illetve elmondhatjuk a bánatainkat, örömeinket.

Ha más nem, de Ő mindig meghallgatja, és válaszol is a megfelelő módon a megfelelő időben.

Ezért nem csak azért, és akkor kell imádkozni, vagy is beszélgetni Istennel, ha szükséged van valamire.

Mert akkor valóban úgy tűnne, mint ha Ő egy kiszolgáló személyzet lenne.

amikor egy gyermek többször elmondja a vágyait, abból látható, hogy mennyire fontosak számára.

Ha csak egyszer említené meg, akkor nem tűnne olyan fontosnak.

márc. 8. 17:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert milyen érzés lenne ha 100x szólnának hozzád a gyerekeid és mindig csak azért, hogy kérjenek?

Eleve ott elbukik az egész, hogy nem kell imádkoznod ahhoz, hogy hozzá szólj.

De egyébként nem állítottam olyat sehol, hogy ne imádkozhatnál azért, hogy megköszönj neki dolgokat vagy bármilyen más indokból.

Én pusztán a kérésekre tértem ki, hogy azért fölösleges imádkozni akárhányszor is. Tehát ne keverd ide a köszönetmondást, bánat és örömök elmondását és hasonlókat mert erről nem nyilatkoztam és mintha csak azért hoznád fel, hogy mindenáron kötözködj.

márc. 9. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!