Ki volt már pap (katolikus) szeretője/barátnője?
Figyelt kérdés
Kérem olyanok írjanak akik átélték,csinálták.
Aki a pokol fenyegető tüzével jön hagyjon...köszi.Másik fórumon tessék megvitatni,fújolni. :)
Nagyon kíváncsi vagyok,hogyan működik egy ilyen különleges kapcsolat!Ja!Papok is írhatnának,hogy ők mit gondolnak erről.
Köszönöm a segítséget!
2010. okt. 25. 12:01
4/13 anonim válasza:
Én már nagykorú vagyok, úgyhogy szóba sem jöhetek. Ezt valami gyerekfórumon kellene megkérdezni.
5/13 anonim válasza:
mi köze ennek a valláshoz? ez egyházgyalázás
illene áttenni a valláskritikába, ott elfogadott az ilyesmi
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok esély van arra,h ide téved egy pap és egy vadidegennek interneten keresztül beszámol a szeretői viszonyáról (már ha van/volt neki olyan)
7/13 anonim válasza:
A nem aberrált papok mindig is tartottak szeretőt. Falvakban ismerik is ki az, és legtöbb helyen nem ítélik el, mert azt mondják, "a pap is férfi". A papi nőtlenség az amit el kellene törölni a katolikus egyházban, és akkor lehetne feleségük, nem lenne ez a feloldhatatlan dilemmájuk. Meg kevesebb aberrált pap lenne, mert több normális ember vállalná a papságot.
8/13 anonim válasza:
Szia.
Ha nem vagyok túl indiszkrét, miért kérdezed?
Csak nem te is egy ilyen kapcsolat felé tartasz?
9/13 anonim válasza:
"rengeteg 14 év alatti fiú."
Hát én 16 vagyok
10/13 A kérdező kommentje:
én senkit nem akartam ezzel a kérdéssel megsérteni...akinek nem tetszik a kérdés el se olvassa...
aki meg segíteni tud hasznos válasszal megköszönöm :)
2010. okt. 25. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!