Ha mindenki Jehova tanúja lesz Magyarországon, akkor magyar állam és közigazgatás megszűnik létezni?
Aki azt merészeli állítani, hogy tökéletes, az hazudik. Ezért sem Én sem a testvéreim nem állítunk ilyesmit.
Aki pedig kikerült a Tanúk közül, nem tudhatjuk, mi történt valójában, nem voltunk ott. Azonban ismerek nem egy olyan személyt, aki akkorákat hazudott, mikor kirakták a szűrét, hogy mindenki őt sajnálja.
Aztán kiderült az igazság, addig meg meghurcolták a Tanúkat.
Akik ezt látták és hallották, ezért nem törnek pálcát senki felett.
Aki fegyelmezésben részesül, az nem kellemes, és ezt maga a Biblia is írja. DE abból is lehet tanulni, mert nevelő célzatú.
Isten is alkalmazott drasztikus dolgokat a népével, még sem tanultak belőle, sőt szidták Istent, mint a bokrot.
Azt pedig, hogy kik és hányan fognak megmentésben részesülni, azt nem lehet kijelenteni. Aki ilyet kijelent, az hazudik.
Ugyan is Isten minden korban, a népén kezdi a tisztogatást.
Sokan voltak hivatalosak, de kevesen lettek kiválasztva.
Úgyhogy aki azt hiszi, hogy áll, az elfog esni.
"Aki pedig kikerült a Tanúk közül, nem tudhatjuk, mi történt valójában, nem voltunk ott."
Ez csak azokban az esetekben igaz, ha jól értem, amikor ti vagytok negatív szerepben igaz?
"Aki fegyelmezésben részesül, az nem kellemes, és ezt maga a Biblia is írja."
Arról mit ír a Biblia, amikor a képmutató farizeusok fegyelmeznek?
Szkeptikus vagyok:
Többet már úgysem tudnának az ország jelenlegi állapotán rontani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!