Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha mindenki Jehova tanúja...

Ha mindenki Jehova tanúja lesz Magyarországon, akkor magyar állam és közigazgatás megszűnik létezni?

Figyelt kérdés

febr. 27. 11:45
1 2 3
 21/25 Pupusz ***** válasza:
86%
19 vagyok. 2 évig voltunk köztetek, mert a feleségemet beszippantottátok egy nehéz helyzetben, amikor elszállt a a devizahitel 2010-ben. Azt szajkóztátok, hogy azért vagyunk bajban, mert hitelt mertünk felvenni a házunkra és ez istennek nem tetsző. Persze csak a válság bekövetkeztével kezdtétek el ezt prédikálni, addig nem. Ez szokásotok, hogy változtatgatjátok a tanaitokat. Aztán két év múlva gigahitelt vettetek fel a gyülekezet nevében egy épületre, ez pedig felnyitotta a feleségem szemét. Két évig imádkoztam szabadulásért tőletek. Jézus megszabadított. Ennyit rólatok.
febr. 28. 18:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Aki azt merészeli állítani, hogy tökéletes, az hazudik. Ezért sem Én sem a testvéreim nem állítunk ilyesmit.

Aki pedig kikerült a Tanúk közül, nem tudhatjuk, mi történt valójában, nem voltunk ott. Azonban ismerek nem egy olyan személyt, aki akkorákat hazudott, mikor kirakták a szűrét, hogy mindenki őt sajnálja.

Aztán kiderült az igazság, addig meg meghurcolták a Tanúkat.

Akik ezt látták és hallották, ezért nem törnek pálcát senki felett.

Aki fegyelmezésben részesül, az nem kellemes, és ezt maga a Biblia is írja. DE abból is lehet tanulni, mert nevelő célzatú.

Isten is alkalmazott drasztikus dolgokat a népével, még sem tanultak belőle, sőt szidták Istent, mint a bokrot.

Azt pedig, hogy kik és hányan fognak megmentésben részesülni, azt nem lehet kijelenteni. Aki ilyet kijelent, az hazudik.

Ugyan is Isten minden korban, a népén kezdi a tisztogatást.

Sokan voltak hivatalosak, de kevesen lettek kiválasztva.

Úgyhogy aki azt hiszi, hogy áll, az elfog esni.

febr. 28. 20:04
 23/25 anonim ***** válasza:

"Aki pedig kikerült a Tanúk közül, nem tudhatjuk, mi történt valójában, nem voltunk ott."

Ez csak azokban az esetekben igaz, ha jól értem, amikor ti vagytok negatív szerepben igaz?

"Aki fegyelmezésben részesül, az nem kellemes, és ezt maga a Biblia is írja."

Arról mit ír a Biblia, amikor a képmutató farizeusok fegyelmeznek?

febr. 28. 20:19
 24/25 Jégszív ***** válasza:

Szkeptikus vagyok:

Többet már úgysem tudnának az ország jelenlegi állapotán rontani...

febr. 29. 10:09
 25/25 Pupusz ***** válasza:
JT többször megjósolták a világvégét. A tanúk eladták mindenüket. Aztán nem jött. A kirekesztettekhez nem szólhatnak hozzá a saját családtagjaik. Szüleik, nagyszüleik, testvéreik. Ezért sok tanú retteg a kitaszítottságtól és nem meri elhagyni a gyülekezetet. Egy érzelmi zsarolás az egész. Az ingatlanok, amik a hívek pénzéből épülnek nem a hívek tulajdona, hanem az szervezeté. Így több milliárd dolláros ingatlanvagyont halmozott fel az egyház. Az élet minden területén megszabják, hogyan élj. Egy alakinek nem jut szerep ebben a nagy szervezettségben: Istennek. Nincs rábízva semmi, mindent precízen összeszerveznek maguknak. A legkártékonyabb vallás.
febr. 29. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!