Ha mindenki Jehova tanúja lesz Magyarországon, akkor magyar állam és közigazgatás megszűnik létezni?
...és vele együtt a bűnözés is. Minő remek gondolat!
Törekedni fogok ötleted megvalósítására.
Luci, Luci...😊😊
Isten, az egész lakott Földre vonatkozóan ezt tervezi, nem csak Magyarország területére.
Ez jelenleg kivitelezhetetlen, mivel Sátánnak jelenleg hatalma van ebbe belebabrálni. Isten idő előtt nem fogja korlátozni, a szava az utolsó betűig megvalósul.
Ugyanakkor az emberi hatalmak, nem elég alázatosak ahhoz, hogy lemondjanak a hivatalukról, és visszaadják a vezetést Istennek.
A Farizeusok sem mutattak hajlandóságot erre, pedig olyasmibe lehetett részük, ami nem ismétlődik meg, mások miért is tennék.
Ha akkor nem győzték meg a látványos jelek, ezek nélkül még úgy se.
A vallások vezetőiről nem is beszélve. Túl nagy a hatalmuk ahhoz, hogy ezt megtegyék. Gondolj bele mennyi mindenről kellene lemondaniuk.
Fel kellene számolniuk a vagyonukat, kétkezi munkát kellene végezniük, mint másoknak, és abból megélni.
A hatalom birtoklása nem embereknek való, nem kaptak rá képesítést.
Csak a növény világra, és az állatvilágra vonatkozik a "hatalom" gyakorlása, és nem egymás felett.
Olyasmit vettek a nyakukba az emberek, amit nem tudnak elhordozni.
Ezzel kimutatják az a szellemet, amit Isten ellensége is.
"Mindegy meddig tart, de addig kiélvezi"
2
😁😁
Hát ez jó...Ezen jót nevettem.
De szólíthatnak az eredeti neveden, szerintem biztos, hogy szép neved van, nem tudom miért ezt a nevet választottad.
Vannak más nick nevek is, amik jobban illenének hozzád.
Miért egy sátánista szekta Jehova tanúi?
5
...És ez az ember mondja meg a tutit, aki még a saját testét sem tartja tisztán.
Hát akkor Őt hallgassátok, egyébként pedig az egész egy hazugság.
Se baj...
8,9,
Na igen, ezzel egyetértek. Ezért is írtam Lucinak, hogy jelenleg ez kivitelezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!