A zsidók büszkén vállalják,hogy megölték Jézust vagy tagadják,hogy ez az egész megtörtént?
Figyelt kérdés
febr. 25. 20:48
1/42 anonim válasza:
Nekem az az érzésem, hogy egyetlen zsidó sem él már, aki jelen volt Jézus megölésénél. Szóval nincs mit vállaljanak vagy tagadjanak.
2/42 anonim válasza:
1 érdekes tézis. A nácik sem nagyon élnek már, mégis a németek mindehol lesütött szemmel beszélnek a 80 évvel ezelőttiekről, meg minden évben 30 megemlékezést tarttanak.
3/42 anonim válasza:
2
Nekik sem kellene, de 80 év mégiscsak rövidebb, mint 2000.
Nem mindegy, hogy nagypapa gyilkolt embereket vagy egy 2000 évvel ez előtti ősöm.
4/42 anonim válasza:
3 Én sem látom egyiket sem jogosnak. Viszont a kérdés kontextusában, kersztényként a keresztes hadjáratokat egy állatságnak tartom, szerintem ilyenre volt kíváncsi a kérdező zsidó részről.
5/42 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a rómaiak ölték meg. Csak nem te is egy önjelölt vallási túlbuzgó mócsing vagy?
6/42 anonim válasza:
5 Valóban. Heródes csak csemeőket öletett meg tömegével.
7/42 anonim válasza:
6
Hogy mondhatsz ilyen gyalázatot. 😠😠😠
Jehova és Krisztus sem hatalmazott fel senkit ilyesmire, mivel a kegyelmi időszakban élünk, még lehetőséget szeretne adni mindenféle embernek.
A nemzeti szocializmusban mindenki ellenség volt, aki nem hajtott fejet a náci kormánynak.
Isten legyen irgalmas eltévedt lelkednek.
8/42 anonim válasza:
5 Pilátus kiadta a zsidóknak h csináljanak vele amit akarnak
7 ez meg sem történt, cáfolták a történészek
9/42 anonim válasza:
"A holokauszt nem történt meg, de megérdemelték."
Náci logika lvl 10000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!