Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Úr hangját hallom és hív...

Az Úr hangját hallom és hív engem. Kövessem?

Figyelt kérdés

febr. 23. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező: "Az Úr hangját hallom és hív engem. Kövessem?"

Mit mondott??? Hogy kell követned? Ha a rózsafüzéres dologra gondolok akkor nekem az jön be, hogy ne a rózsafüzérrel foglalkozz hanem Ő vele és éld meg a hitedet. Mutasd meg a hitedet a cselekedeteid által. Tarts őszinte alázatos megtörtszívű bűnbánatot, hívd be Őt az életedbe a szívedbe. Mond hogy szükséged van Ő rá. Fogadd el Őt Uradnak Istenednek és Személyes Megváltódnak. Segíts embertársaidon önzetlenül, ítélkezés és személyválogatás nélkül.

febr. 25. 01:19
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

"Segíts embertársaidon önzetlenül, ítélkezés és személyválogatás nélkül."

Nem kell túlbonyolítani. Ha közben kicsit önző is meg ítélkező is, és megválogatja, hogy kiknek segít, akkor is segít, ami már jó! :)

febr. 25. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Jó lenne, ha valaki a környezetedben szólna az ápolónak, s akkor nem lesz semmi baj...
febr. 25. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Mlyik úR?

Tóth úr vagy Kovács úr?

Mer nem mindeggy.

febr. 25. 13:10
 15/16 A kérdező kommentje:

A poénokat értem és zöldezem, a mérhetelen ellenszenvet nem!

Akihez nem szól az Úr, az úgysem értheti miről beszélek, szerencsére olyanok is válaszoltak (privátban is), akik bennfentesek és nagyon jó tanácsokkal láttak el. Nagyon szépen köszönöm!

febr. 25. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

Gally Úr!

febr. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!