Isten tud nekünk üzenni az álmainkon keresztül? Vagy az álmaink teljes mértékben az agyunk szüleménye?
Remélem, nem szándékosan értetted félre.
VAN, AKIT idegesít.
Engem akkor idegesít, ha nem illik a környezetbe, ahol idézik, nem válaszol a kérdésre, vagy rosszul, stb. Normális esetben rendben van a dolog.
A 14. hozzászóló erre a téves állítására válaszoltam Jóel próféta végidőről szóló prófétálását:
"Isten, a jelenlegi 6.korszakban, nem üzen álomban.Ez csak a 6.korszak előtt, az Isten engedelmességében élőknek adott utasításokat, információkat álomban, látomásban."
"És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak."Joel 2:28
Ha valaki kérdez valamit és nem válaszolsz rá, az idegesít.
24.Hsz!
A jóeli jövendölés a végidőről szól.
Ne higgy el minden ertnek elképzelést!
A korszak végének idejéről szól.De nem a jelenlegi 6.korszak, hanem az 5.korszak végéről szól.Több igét megvizsgálva, ezt lehet látni.Mindennek utánajárok.Nem tartozom egyik Keresztény egyházhoz, vagy felekezethez.Kidobtam a Kereszténység tanait a gondolkodásomból, mert nem vezetnek közelebb az Isten igazságainak megértésére, hanem ellenkező irányba visznek.Csak a felszíne látszik igaznak.
Nem 6,hanem 7 keresztény korszak van s most a 7.-ben élünk.
A Biblia megértéséhez,a szerzőtől , a Sentlélektől kérj világosságot,hogy megértsd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!