Isten tud nekünk üzenni az álmainkon keresztül? Vagy az álmaink teljes mértékben az agyunk szüleménye?
Figyelt kérdés
2024. febr. 18. 19:55
11/27 anonim válasza:
Ja hogyne, jobb dolga sincs mint ilyen tökfejeknek üzengetnie, hogy utána te különlegesnek érezd magad.
12/27 A kérdező kommentje:
Nem így gondoltam. Sokmindennel kapcsolatban voltak álmaim, amiket utalásoknak is vehetnénk és kíváncsi voltam
2024. febr. 20. 22:43
13/27 anonim válasza:
Ha megírod az álmaidat üzenetben,ötleteket adhatok a szimbólumok,és álmaid üzenete megfejtésében.
14/27 anonim válasza:
Isten, a jelenlegi 6.korszakban, nem üzen álomban.Ez csak a 6.korszak előtt, az Isten engedelmességében élőknek adott utasításokat, információkat álomban, látomásban.Már mindenki számára elérhető az Isten üzenete, utasításai a Bibliában.Ezen keresztül kommunikál az emberrel. Ez sok mindnekinek gondolom, nem fog tetszeni.Viszont, ez az igazság.Nincs a a 6.korszakban arra példa a Bibliában, miután elindult az eklészia működése, hogy bárkinek is álomban mondott, mutatott volna valamit Isten, az embernek.Senki nem tudna példát mutatni erre.
15/27 anonim válasza:
Te nagyon össze vagy zavarodva.
16/27 anonim válasza:
"És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak."Joel 2:28
17/27 anonim válasza:
Biblia idézgetésével nem mész semmire.
18/27 A kérdező kommentje:
Azér ezt nem mondanám. Nekem sokat segít a biblia
2024. febr. 28. 11:57
19/27 anonim válasza:
Rendben, csak azt értsd meg, hogy nem mindenkinek. Van, akinek árt, vagy csak idegesíti.
20/27 anonim válasza:
19.Hsz!
Hmmm!
Ha idegesít a Biblia szava,mit keresel a "vallás" topikban?
Talán pont idegesedni jöttél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!